Buseakyazi Ben bugün itibariyle 8 haftalık oldum henüz bulantılar devamm bugün ilk defa canım dondurma istedi 🙈
Nurklc38 Buseakyazi bugun tam 7+4 olduk öyle aşırı bi bulantım yok ara ara oluyor benimde vanım ilk defa bugun birşey çekti ☺️
Fehime16 Buseakyazi bende 8+3 kusmak filan yok ama çılgınlar gibi yemk yiyorum canım hep farklı şeyler çekiyor
sumeyye_81 Buseakyazi bugun tam 7 haftalik olduk valla bisey yiyemiyorum patates kizartim yerim belki dedim agzima süremedim acıkıyorum ama yiyemiyorum insaAllah ilerdr artmaz 😅
busraaklnc Nurklc38 ben de 7+4 bulantılar hafif gelip geri gidiyor fazla zorlamıyor şimdilik 😅 canımsa hiç bir şey yemek istemiyor sadece uyuyorum saatlerce
[silindi] 5+5 olur mu.🙈☺️ Çok şükür şuanlık çok bir belirtim yok. 7. Haftayı bekliyorum doktora gitmek için.🥳🥰
Fehime16 kubraa2121 🤣 abartı evet ama sürekli acikiyorsun işte benim bide yemekle hiç aram yoktu smdi yemeeekk diye cildiriyoz 🤣🤣
Bsradnz18 sumeyye_81 benimde 6 haftalık bulantım yok iştahsızlığım var aynı senin gibi kaçıncı haftada başladı senin
Minnakbiranne1 Buseakyazi 7+3 bulantı ilacı sayesinde iyiyimm çok şükür ama çoğu zaman akşam yemeği yiyemiyorum meyvelerle besleniyorum 😀
Momlife1 Bende 8+2 haftalık hamileyim bulantılarım azalmaya başladı elhamdulillah ama sadece çorba ve biraz pilav makarna yiyebiliyorum salçalı kıymalı tavuklu yemekler ve yumurta yiyemiyorum maalesef 😞
Didemmmmm Buseakyazi ben de bugün 8+1 oldum 🙏 sabah bulantılarım yok ama akşam 10 da başlayan bulantılarım var. 🤢 Daha canım bir şey istemedi. Aksine normalde abur cubur yemeden duramazdım şimdi canım hiç istemiyor😉
Zehraace 8+4 olduk ❤️🤰🏻koku hassasiyetim var sulu ,etli ,kıymalı salçalı , soğanlı yemekleri asla yiyemiyorum yapamıyorum da 🥲 meyvelerle aramız çok iyi ama 🥰