Sinemmmmmmgurrr 37+4 haftalık hamileyim bebeğim gece aşırı hareket etti nerdeyse 2 saattir sürekli hareket ediyor bu normal mi
sibelelisa Sinemmmmmmgurrr bende 38 haftalik hamileyim benumkide durmuyo hicririyo olabilir hareket saniyosundur belki ama korkma bisey olmaz sakinlesir birazdan
Gulkubra_ Sinemmmmmmgurrr Bende bilmiorum ama aynı durum bizdede var maşallah çok hareketli bu günlerde Bu arada 36 +4 haftaligiz
Doce Sinemmmmmmgurrr benim kızım çok hareketliydi 36 haftalık doğdu suan 2.5 yaşında hala çok hareketli ve çok yaramaz anne karnında nasılsa doğunca da öyle oluyor Allah kucağınıza almayı nasip etsin❤️
Sidal Sinemmmmmmgurrr al bende de o kadar doktoruma söyledim normal yaramazdır dedi hiç uyumuyor resmen sürekli hareket sürekli tekmeler ve canım aşırı ağırıyor 38+1 olduk bizde bizim dogum pozisyonuna dönmüş ama kanalda değilmiş daha
Ozge20ulu Sinemmmmmmgurrr 🥰bende33deyim doktor kontrolünde bile hiç durmadi Doktor ona tık tık yapıyor oda ona misilleme yapıyor Hareketli bebek sağlıklı bebek dedi Hiç endisenme 🥰doğduktan sonra düz duvara tirmanirmi acaba 😁diye düşünüyorum