Anneyim_ben1 esinaltintaas bu durum bence doktor tecrübesine göre de değişen bir şey değil. Doktor ne kadar tecrübeli olsa da, hastane makineleri ne kadar iyi olsa da bu tarz durumlar yaşanabiliyor. Allahın takdiri kesinlikle 🙏
Anneyim_ben1 Nehiriiimmm yarın ya da perşembe gidicez. Dua et canım nasıl heyecanlıyım🙏 Lütfen dualarında bana da yer et çok istedim biliyorsun Allaha sığındım kaç haftadır dualarımda bu konu var 🙏😞 hem korkuyorum gitmeye hem de çok merak ediyorum.
Gonca89 Minikannebsr banada 11+2 deyim bugün gittim erkeğe benziyor dedi hala içimde bi şüphe cünkü iki oğlum var ikiside kız olcak diye tutturuyolar bende içlerine öyle doğdu heralde dedim ama yanılma ihtimali olabilirmu doktorların
Minikannebsr Gonca89 ya bebek daha küçük olduğu için tam anlamamış olabilir. Doktorum bebeğin hareketlerini baz alarak erkeğe benziyor demişti içerde biraz fazla rahatmış :)
Buketkucuk Merve2334 benim değil ama yakın arkadaşımın 20.haftasına kadar hep erkekti, detaylı ultrason da kıza döndü 36 haftalık hala kız🤗
Nehiriiimmm Anneyim_ben1 dualarimdasin tatlım sen ve bütün hamileler herkesin gönlüne göre nasip eder inşallah rabbim.once sağlık hayırlı olsun sonra herşey istediğimiz gibi olsun inşallah
Papatyash Merve2334 12.haftada benimkiside bostu 15 ve 16da erkege benziyor ama bazen kizla karısabilir birseyler almak için detaylıyı bekle dedi :)
hbsbyksr Merve2334 bana da 12. Hafta da yüzde 80 kız dedi. Hiç inanamadım şok oldum çünkü bende hep erkek hissetmiştim. Hissettiğim gibi de oldu 15. Haftamda oğlumu öğrendim şimdi doğduk 2 haftalık bile olduk. Bişeyler almak için beklemelisin bence
NebahatBoncuk Merve2334 benim.bebişede 12. Haftada kiz dedi . 14 haftada gittik erkek bu dedi hala erkek 35 haftaligim canim. Bazi erkek bebeklerin organlari gec olusuyormus benimki oyleydi mesela
Nehiriiimmm Anneyim_ben1 bizimde öyle büyük ihtimal öyle hissediyorum yani hayırlı sağlıklı gelsin onlar bı melek yaa.
Nese_bas Anneyim_ben1 bende gittim bugün ama acilden kanamam oldu 😵 şükür bebeğim iyi imiş benim de kızım oluyormuş bugün kesinleşti sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah 🥰🤲🏼