mummy_mom Yemek borusu yanmasına ne iyi gelir ?, 23+3 olduk.2 gündür yanmam var su ve süt iyi geliyor ama ekstra ne iyi gelir acaba ?, bi de bu neden oluyo.bebegin saçı çıkıyo diyolar dogru mu ?
yelizyeliz mummy_mom saçla bi alakası yok canım bebek rahiminde🙂 genellikle bana leblebi iyi geliyordu birde rennie. Rennieyi günde 10 tablete kadar alabiliyorsun🙂
Alyamm_ mummy_mom Maden suyuda iyi geliyor. Rahim artık mideye baskı yaptığından oluyor bende de 27. Haftamda başladı çok kötü bir durum.
edaozcan13 mummy_mom benimde. Çok yanıyo aşırı derecede şuna bile döşünün ya banada diyolar bebeğinin sacı çıkıyor dye ama yememe dikkat etmeme ramen çok kötü bende cok su tüketiyorum ama süt değil senin tü siz soğukmu içiyorsunuz yoksa ve işe yarıyormu
mummy_mom Alyamm_ aynen ya gecmesini bekleyince acı su gelmesine kadar ilerliyor.Uyutmuyor cok kotu bi durum.
Elif95Kuzey mummy_mom normalde de reflü olduğu için bende 7 aylık hamileyim bütün hamileliğimde bununla uğraştım gaviscon verdi doktor onu kullanıyorum bazen o bile kesmiyor ama normal yiyecek içecekler hiç fayda etmiyor gebelikten önce elma da iyi gelirdi ama gebeyken denemedim hiç
orkide21 Elif95Kuzey Elif hanım merhaba ben de de reflü vardı ama etkis yoktu yanma vs gibi 30 SAN sonra başladı su an 34 um ve yemle borusu yanmam var sizin doğumdan sonra geçti mi ilaç kullanıyor musunuz reflü ıcın
Pembekar Gaviscon double action diye bir ilaç var doktor yazıyor bana inanılmaz fayda ediyor. Doktoruna bir sor sağlık ocağında ki doktor da olur inanılmaz iyi geliyor.
Mucizepamugum mummy_mom tereyağlı pekmez cok iyi geliyo canim yengemede denedik biz iyi geldi tere yagini erit 1 cay bardagi pekmezi dok icine biraz kavurduktan sonra ılık olunca icebilirsin yengem oyle rahatlardi bizim
Elif95Kuzey orkide21 bende reflü gebelikten önce vardı yani yıllardır var henüz doğurmadım ,🙈 ama sonrasında da devam edecek biliyorum bizde mide rahatsızlıkları baba tarafındangeiinetik ama bence en büyük nedeni yemek yiyip yatmak geç yemek falan belli bir saatten sonra su dışında bişey tüketilmemeli hazmedemediğimiz belli başlı gıdalara da vücudun verdiği bir tepki bence