Ebrarata Kızlar sırtım kaburgalarım nefes aldıkça batıyor acile gittik parol verdiler onu içtim az önce de eşim vicks surdu masaj yaparak şimdi hafif yanıyor bir sorun olur mu acaba
Rmys11 Ebrarata vicks hamileler kullanmamalı diye bi yazı okumuştum damarları açıyormuş sanırım çok fazla kullanmayın isterseniz
Zafsim0801 Ebrarata doktorum asla vick bengay bana onermiyordu parol icebilirsin demişti sürme sen genede bir daha Allah korusun
SenaUysal Ebrarata kaç haftalıksın canım, ben doktora sorduğumda vicks, kas gevşetici krem yasak demişti. Tehlikem yoktu ayrıca. Çok çok mecburi olursa da en erken 24. Haftadan sonra kullanabilirsin demişti
Celibon Ebrarata bende farmasinin at kestanesi balsamını sürüyorum. Bitkisel içerikli diyor ama yinede bilinmez. Ne diyeyim Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi. Ağrı çok olunca göz görmüyor maalesef.
AsM Canim corek otu yağı agrilara cok iyi geliyor aklinizda bulunsun belim cok agriodu gecenlerdr kayinvalidem belime corek otu yagi ile masaj yapti okadar iyi geldiki hemen gecti resmen mutlaka deneyin
AsM Ebrarata yok yok cvicksden daha iyi ama hakiki bulmaya çalış bazi akrtaralarin cok kötü beralife sayfasından alabilirsin bitkisrl yaglari cok güzel
Derinin-annesi Ben çok kullandım.Zaten kendımı bildim bileli vicks bagımlısıyımdrı.Doktorum bir sorun olmayacagını soylemıstı.Siz yined e doktorunuza danısın tabi.
Canlarimbenimm Ebrarata canım bir aydır sağ kasık ağrısı çekiyorum yürüyemiyorum ve yürümem lazım ona rağmen vikis süremiyorum çünkü direk kana karışıyormuş bebek için riskli bence sende prol vs iç başka şekilde geçirmeye çalış bir kereden bişey olmaz ama
Ebrarata Canlarimbenimm kana mi karışıyormuş gerçekten mi bir kere sürdüm bir daha sürmem baya kötümus ya