Yavuzunannesi11 Burcukra bı tanıdığım çalışıyor bana ya Murat bey ya neslıhan hanım dedı tercıh sızın
Yavuzunannesi11 Davetsizmisafir randevu da yok hastaneyı de aradım yok tanıdık bırı çalışıyor oda yok dedı
Esrtgmn 36 haftalık hamileyim sancı çıktı nst de açılmam 1 cm neslihan hanıma geldim ilk defa doğumu burda yapıp yapmamak konusunda kararsızım
Esrtgmn Nstye bağlayan hemşire çok iyiyidi genel olarak herkes ilgili vs ama doğumda yanıma eşimi almazlar galiba ya da eneye göre değişir mi bilmiyorum yaşamda mı doğursam şehir hastanesinde mi
Burcukra Minnosmelek ben iletişime geçtim gözde hanımla şuanlık izindeyim ben haber vereceğim dedi net bişey yokmuş şuan istifaya dair
Yavuzunannesi11 Burcukra dönüş ne zaman olacakmış bellı mı acaba ? 28 haftalığım ona göre yol cızıcem bende
Burcukra Yavuzunannesi11 bende 28 haftalığım inşallah döner gözde hanım yoksa başka doktora devam edeceğim mecbur
Veralynn MltmMt Canim öncelikle Allah saglikla bebisini buyutmeyi nasip etsin. Corlu devlete gidiyordum. Anlattiklarini gorunce asiri heyecanlandim ve esime de okudum 🤗 insallah ilk firsatta bende oraya gidecegim kafaya koydum 🙈