Tiryakihsrt gencanne15 normal canım sen içini rahat tut ufacik bi seğirmesi bile yeterli ama 2 günü geçerse hic hareket etmemesi acilden hemen git yada mutlaka ebe veya doktorun ile gorus
Tubacfc Yasgul45 Rabbim hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin benim açılmam var 3 cm hafifte sancı çıkıyo heran gelebilir dedi doktorumuz beklemedeyiz 😊
Yasgul45 Tubacfc ayy ne güzel hadi hayırlısı bakalım benim kontrolüm salı günü ne dicek bilmiyorum heyecan artıyo her geçen gün
Zelisss1105 ElaNur01 bende bugun gittim kontrole son gün 23 mayıs dedi ama eger normal dogum olursa daha önce gelir dedi. bayram haftası oturup bekleriz artık 😂
Prensesbekleniyor Tubacfc Hep kadınlar mı bekletecek annesi senin paşa biraz cektirecek galiba kızlara şimdiden sana çektiriyorsa🤭🤭
Evrem19 Momlife1 amin inşallah Rabbim herkese hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻😊
Hanife_ikranuR Minnosannem12 banada demedi bişey ikinci hamileligim sezeryan olacaksın dedi ilki sezeryandi sizin ilkmi ben devlete gittiğim için ora böyle şeyleri pek dile getirmiyor aksi bı durum olmadığı sürece rutin kontrol ediyorlar
Burcutsdmrr Haticecakirr yanlış yazmışım canım klavye azizliği. Malum rakamlar yakın birbirine 😇💜 18+3′ üz artık birlikte 🤰
SimliKelebek depsizoo siz söyleyince baktım da nasipse 52 günümüz kalıyormuş kucağımıza almaya 🥰 Rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip eylesin tüm bekleyenlere, isteyenlere hayırla inşaAllah 🙂