gencanne15 Beyhan-nn 20 haftalık gebelik bebek hareketlendikten sonra her gün hareketleri hissediliyor mu her gün hissetmemek normal mi
gencanne15 Esps_ merhabalar benim sizinle aynı hemen hemen 136 gün kaldı Sizin bebeğiniz acaba her gün mü hareket ediyor yani her gün hareket etmesi mi gerekiyor
Esps_ gencanne15 merhaba, ben 2 kere hareketini hissedebildim 3 gündür hissetmiyorum 20. Haftadan sonra düzene giriyormuş galiba doktoruma sorduğum zaman 15 gün sonra hissetmeye başlarsın tam anlamıyla dedi
Ayse3695 gencanne15 bazen hissetmiyorsunuz buda normal aksama kadar oynamaz bazen sonra oynar uygulamada oyle yazıyordu bir ara normal dıye
gencanne15 Hamileadayibiranne ya bir şey soracam bebeğiniz her gün hareket ediyor hareket etmediği hareketini hissetmediğiniz günler oluyor mu
Hamileadayibiranne gencanne15 doktor bana bu hafta her gün hissedemezsin belki ama az şekilde hissedersin 24 den sonra düzenli olarak hissedersin demişti ebeye de sordum o da öyle dedi bı gün var bı gün yok benim minnağım 💜21+2 olduk
gencanne15 gamzeylmz Bebeğiniz 20 haftalıkken her gün mü hareket ediyordu Her gün hareket etmesi gerekiyor mu o dönemlerde
esrbyrk gencanne15 benim şuan 20+4 her gün mutlaka hissediyorum. Bazen çok bazen daha az. Ancak 28.haftaya kadar bebek hareket düzeni çok olmuyormuş. Siz çok hareket halindeyseniz eğer bebek o sallantıyla genelde hep uyurmuş
gencanne15 Ayse3695 Korkuyorum bu yüzden orucumu kırdım hareket etmiyor 😭geçende günde 1 gün hareket etmedi ağladı bir anda hareketini hissettim hastaneye gittim sıkıntı yoktu ama 2 gündür neredeyse hiç hareket etmiyor dün az bir şey pıt pıt yaptı korkuyorum