Rabismomm4 nuysal87 bende de yanma çok vardı ama oruç tutuyorum kalmadı oruç da birde aşırı terliyorum su oluyorum
Zezz Rabismomm4 vucudun suya ihtiyaci var sen bilirsin ama orucun kazasi var kendine ve bebegi zorlama…bende ilkkez oruc tutmuyorum …bazen nuyet onemli derler ya yemrk yaparkrn niyetli gibi tadina bakmiyorum zihnen oruclu gibiyim
Prensesbekleniyor Zezz Evet girdim canım normalde 20-24 haftalarda istiyorlarmış benim doktorum 18. Hafta da istedi ilk başta bı korktum neden erken istedi bı sorun mu var diye ama çok şükür bı problemimiz yok 😊
Rabismomm4 Zezz Dr sordum canım bol su içersen sıkıntı olmaz dedi birde bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek ona göre devam ederim yada etmem🌼
Nslhnanl Prensesbekleniyor benim de doktorum 18 24 arası dedi randevu aldığım hastane en fazla 21+6 kadar alabiliyormuş haftaya giricem bakalım çok. Heyecanlıyım 😂😂
Zezz Prensesbekleniyor neden erken ostemos nerde yaptirdin istanbuldayim bende 28 nisandan sonra gidebilirsin dedi
Kubrabekir Ozge20ulu Tekrar yazayım canım. Benim 2. Gebeliğim bi oğlum var Rabbim nasip ederse birde kızımız ( Beyza Nur 🥰 ) olcak işte. 2 kilo oldu prensesim. Heyecan hat safhada :) Sizde durumlar nedir?
Ozge20ulu Kubrabekir bı öğrencim vardı beyzos derdim nasıl akıllı bı cimcimeydi ,çok güzel isim massallah Bizimkide doğa Asya olcak gibi iki kiloyu geçti bizdede sukur Ne güzel bı oğlan bı kız olcak 💗hangi şehirde sin
Kubrabekir Ozge20ulu ay çok sevindim beyza ismini duyunca güzel tepki vermeyen o kadar kişi oldu ki bende inat ettim kime ne ben istiyorum benim kızım dedim 🥰 Maşallah bebişinize adıyla büyüsün ismi çok hoş onunda 😊 Ben siirtteyim siz