Fatma_kahve 080831 doktor hareketlerini say dedi ama ben aksine hareketsiz oldugu zamanlari sayiyorum o kadar yani 😊 kiz 💕
Bihilal 080831 benim ilk bebeğim erkekti ve hiç durmazdı doğdu hala çok hareketli şimdi ikinci gebeliğim kız 14.haftadayım daha şimdilik hareketlerini hissetmiyorum
Gulcetuysuz Benım ilk kızımda hareketleri belli belirsizdi ☺️ Şimdi ikinci erkek hareketleri çok ve sert canımı acıtıyo o derece ☺️ Yani fark çok bencee
aesma 30. Haftamdayım bebeğim erkek şimdiye kadar nerdeyse hiç sert tekmeleri olmadı çok hafif hissediyorum hareketlerini uslu benim oğlum 😅
ElifGunesaltn 22. Haftadayım kız bekliyorum ve sanırım kız olmasına rağmen futbolcu olucak 😂 Sürekli hareket halinde ultasonda bakarken bile 1 saniye durmuyor yerinde 😅
SelinzgrSgan Benim kız aynı benim gibi kıpır kıpır hiç durmuyo annem sede böyleydin diyo hep 🤗 kardeslerimde o kadara hissetmemiş ama bende baya hissetmiş hareketleri kızımda aynı 😅 dısardan cok belli gören şok oluyo 😅
YaSeEeeee Benimkide erkek 32 haftalık ama çok hareketli akşam sabah duru yok sürekli pozisyon değiştiriyor, usg bakarken bile uslu durmuyor doktor hiperaktif olur oğlun diyor, anne yer 😍😍😋💙