Nurunannesiii12 Gezegen_00 Ayrıca kilonuz gayet iyi bunlar i takip.uzmeyin bebeğiniz de sitres olur.ikk üç ayda 16 kilo alabilen var.bunyeye göre değişir kimisi çok verir kimisi çok alır fakat doğumdan sonraki sene o kilolar gidiyor diye biliyorum ve görüyorum.onemli oaln bebeğin sağlığı iyi olsun kilo lar gelir geçer 🌸😊 pozitif bakın derim
Pnr4352 Kızlar ben 82 kilo ile hamile kaldım 71 kiloya düştüm 15 haftalık hamileyim. Nerdeyse 2 ay hiç bişey yiyemedim su bile içmekte zorlandım Yavas yavas bulantılarım geçiyor ama hala o kusma psikolojisini atamıyorum bişey yiyesim gelmiyor 🥺🥺🥺🥺🙈
ozge_sblr Gezegen_00 ben özele gidiyorum hemen söyledi doktorum. Bizim bebiş biraz iri tontik doğacak gibi 🤭
Selmakrkrt Gezegen_00 82 ile hamile kaldım 17+4 haftalığız 78 kiloyum daha almadım bir düre daha almak istemiyorum 😁
Mucizembnm Gezegen_00 17 haftalığına 3 kilo aldım bende bundan sonra biraz dikkat etmek lazım bence yoksa alıp başını giderim 😅 bebek hareketlerini hissettiniz mi
Gnsant Haftamdayım 49 la hamile kaldım su an 52 yim ikiz gebeliğim var ama bende çok aldım diye kendi kendimi yiyorum kilo takıntım var
byz12nur Gezegen_00 evet 5. Haftadan 16. Haftaya kadar şiddetli kusmalarım vardı günde 8 10 kere hiç bişey yiyemiyodum ilaç kullanıyodum ama o zamanlar bir işe yaramıyodu şuan bile tamamen geçmiş değil 19. haftamdayım ilaç biraz da olsun rahatlatıyor ama arada kusmalar oluyor tabi
Ozgesapmaz Gezegen_00 iyi düşün ya. Ben sadece 1 ay diyetisyen kontrolü ile gittim onun dışında biraz saldım. Birde genetik gereği müsaitim kilo almayada. Boyum 1.74 69 kilo ile hamile kaldım. Allahtan boydan kurtarıyorum da çok anlaşılmıyor