Nevvin- Deletedmom_5 Benim de ödemden dolayı şişiyor genelde sağ ayağım şişiyor ayağını yüksekte tut altına yastık koy dinlen geçiyor
Seyda08 Deletedmom_5 benimde ayni sekilde sag aagim şişiyor ama doktor bi sakinca gormedi tansiyomu sordu oda hicbizaman yukselmedi hep normal gidiyor. Gebelikte olur dedi. Ama masaj yaptıkça ve ayagi yuksege koyunca bi nebze rahatlıyo
Masallinaveseda Deletedmom_5 benimde aynı 36 haftalıgım doktora sormuştum ayakta çok durmaktan olurmuş ayagnın altına çift yastık koy uzat demişti ödemi iner ve egzersizde yap
Deletedmom_5 Masallinaveseda Tesekkur ederim burda sacma sapan postlar yüzünden önemli konular asagıda kalıyor çok sinir bozucu
ayminaninannesi Benm de genelde sol ayağım şişiyor sağ normal 35+3 haftaligim sebebini bende anlamadım soğuk tuzlu su yapıyorum icin de 20 dk felan bekleyince iniyor sisligi
Buketkucuk Deletedmom_5 benimde 36.haftamda falan sadece sağ ayağım ödem toplayıp şişmişti. Ondan önce de sadece sağ elim ödem toplayıp şişmişti. Sonra zamanla sol ayak ve elimde ödemden şişti sanırım normal 🙊
Dareyn Deletedmom_5 33+4 üm hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım sadece şöyle bir şey oldu uzun bir yürüyüş yapmıştık o zaman sağ ayağım şişmiş gibi hissettim acaba çok mu hareketlisiniz
Deletedmom_5 Dareyn gün içinde çok oturmuyorum ev işleriyle falan ugrasiyorum ama ikisi bir şişse anlarımda birinin olmasına sasirdim
Ozgesapmaz Deletedmom_5 aynen benimde sadece sağ ayağım şişiyor. Denilen gibi ayağıma yastık koyuyorum altına. iniyor sonra. Ama tek ayağın şişmesi ilginç evet
Faddi54 Deletedmom_5 ben çok ayakta kalınca ikisi şişiyor ama sadece sol elim daha çok şişiyor bende onu anlamadım
Masallinaveseda Deletedmom_5 evet banada ilginç geliyo hatta benim sag elinde şişiyo çok ev işiyle mesgul olunca bide tuzlu cok tüketiyosan azalt demişti doktor 2 saatte bi bacaklarını uzat sabit bi şekilde ayakta 4 5 saat durunca çok kötü şişyo benimkide