Busbusra9 Kayseri’de yaşayan Güzel anneler önerebileceğiniz temiz hijyenik sürekli gittiğiniz ağda merkezi veya kuaför varsa önerebilir misiniz ? Doğum da rahat olabilmek için son aylarım da ağdaya gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ☺️☺️☺️
Adnmv38 Busbusra9 kesinlikle Mert Aslan kuaför. Aşırı temizler alt katında ağda odası tabiki baya güzel yapmışlardı bana tekrar giderim yani. Yasaklar yüzünden evde hallediyoruz ama kuaför büyük kolaylık ben lazere başlayınca bıraktım son zamanlarda sadece kol için gidiyordum. Boyası da güzeldir bir bak doğumdan sonra düşünürsen. Mahalle arası yerler bana hiç temiz gelmiyor bilindik yerlere gitmekte fayda var diye düşünüyorum canım
GencMom38 Bende burda durayım daha önce hiç gitmedim çok ta utanıyorum ama doğuma yakın gitmek şart oldu 😇
Busbusra9 GencMom38 ben daha öncede gidiyordum ama Kayseri’ye gelince gidecek yer bulamadığım için bırakmıştım malesef ama dediğiniz gibi doğuma yakın şart oldu arayışa girdim mecburen 🤷🏻♀️
Medinekk Çarşıda system hospital hastanesi var ya oranın hemen yanında marjoy kuaför cokcokcokcok güzel ağda yapıyor ve çok temiz bir bayan tavsiye ederim kendimde aşırı memnunum 😊
Busbusra9 Adnmv38 aynen öyle canım ben de bu mahalle arası yerlere pek güvenemiyorum zaten temiz de değiller 🤷🏻♀️ Söylediğin kuaföre şu yasaklar bitince bir gidelim bakalım 😊 teşekkür ederim önerin için 💕