bebegimibeklerkennnn Kızlar devlet hastanesinde yaptıran var mı? Göztepe sskda Reyhan hanım yapıyormuş 182 den bakıyorum ama hiç randevusu yok nasıl alındığı hakkında bilgisi olan var mı? YDS Anadolu yakasında devlet hastanesi önerebilecek var mı detaylı için???
Aynur-13 bebegimibeklerkennnn merhaba anadolu yakasında zeynep kamil kartal marmara araştırma hastaneleri yapıyor önce 182yi arayın randevuların ne zaman açılacağını sorun sonra o tarih geldiğinde 16:00da arayın hemen randevu oluşturuyosunuz ben bu şekilde kartal lütfi kırdardan aldım perinatoloji bölümü diceksiniz alırken de mhrsden bakarkende
Fatmabngl Anadolu yakasında 3 hastanede çıkıyor zaten sistemde Kartal, Üsküdar ve Ümraniye takip et hep veya talep oluştur mhrs den girip ben Üsküdar’dan aldım şansıma bakalım.
Fatmabngl @bebegimibeklerkennnn evet yazıyor perinatoloji diye öyle alacaksınız siz kontrolünü yapın öyle düzenli
Fatmabngl @bebegimibeklerkennnn mhrs ye girip yada 182 yi arayıp randevu alabilirsiniz randevu görünüyor bilgi vermek istedim ☺️