Edanur25 Merhabalar 👋🏻 Erkek bebiş anneleri 39 haftadayız bekliyoruz ses seda yok sizler de son durum nedir ? 🤭🥰
Nuraykrk Edanur25 Aynıyız bu gece 39 olduk. Ben bu çocuğu doguracagima olan inancimi kaybettim. 🤦Artık zaman geçmiyor sanki.
pamuk_anne Edanur25 42.haftayi doldururken doğurdum 🙈 hatta zorla dogurttular yani yine de çıkmayacakti sıpa 😁
Vosvosgil elifkrc ben 37 +5 haftalık hamişim bu gün bi sürekli karnım sertleşiyo ama başka bişey yok acaba geliyomu diye düşünüyorum ama nedir bilemedim 🤷
Nesli6153 39+4 olduk gelen giden yok😀 belirsizlik çok kötü heran bekliyoruz🥰 hiç belirtiniz var mı benim arada sancım oluyo bebek kanala girmiş
Vosvosgil Nesli6153 alllahım bazen diyorum ki gelsin artık nolur çok yoruldum sonra diyoeum ki yok zamanında gel ben razıyım çekmeye bunları ama gerçekten tükendim bazı kesim var ya hamilelik hastalık değil diyen onu diyenin gözünü oymak okadar istiyorum ki ben tükendim çünkü 😂😂😂😂
Mdn00 39.haftalığım bende. Bizim oğlanda da tık yok😂. Suyu da azalmış endişeli bekleyiş içindeyim. Ne sancı var ne açılma ne kanala girme. Ne olacak bilmiyorum 🤷♀️
aslannaz21 Edanur25 33+6yiz daha sizde belirti yoksa bendeee hicccc yoktur kizimi suni sanciyla dogurdugum icin kasilma sanci nedir bilmiyorum bunda oluyorsada bilmiyorm bakalm son 36gün bizimde💙😎