Deryatemiz 652165 1 sene falan oluyo yanlis hatirlamiyosam hepsine girmisti her doktor farkli galiba bende cozemedim benim doktorum 13 hafta olmama ragmen tahmin bile yapmiyo
midekoruyucu Dogubebek tabi en az 20yi bekleyin bence doktorunuz çok karışık konuşuyor çünkü, gerçi benim kuzenime 8ay erkek dediler son ay kız bu dediler 🙈😅
M263 Dogubebek kuzum bende özel hastaneye gidiyorum başından beri 12+3kiza benziyor dedi 15+3 de erkek dedi ilerleyen zamanlarda daha net kesin bilgi vere biliyor
Anneyim_ben1 Ruyasusam doktor nasıl açıklama yaptı yani nasıl yanılmış? O haftalarda aslında ileri haftalar, cinsiyetin oluşmuş olması gerekmiyor mu? Sonra mı çıkıyor erkek organı bebekte? Değişebiliyor mu kız olup sonra erkek?
Ruyasusam Anneyim_ben1 16. Haftadan sonra dış cinsel organları net belli oluyor fakat bebisin duruş açısından dolayı emin olamadı doktorum 3 kez gittim 3 ünde de göbek kordonu mu pipi mi emin olamadı. 22. Haftada duruşu müsaitti gösterdi beyefendi 😆
Dogubebek midekoruyucu 8 ay hiç bir doktor mu bilememiş ya ben 13. Haftada nasıl bilinmez diye ölcem meraktan 😂
Hanifemaza Dogubebek canım bana 11+5 te erkek dediler 19 haftada detaylıda kız olduğunu öğrendik 24 haftalığız hala kız😆
M263 Dogubebek canım kızların ve erkeklerin cinsel organları farklı olusuyor ilk başlarda yapisal olarak benzediği için kız denilme sebebi bence ondan ilerleyen dönemlerde netlesince erkeklerin yumurta testilerilerini görünce kesin kararlastiriyorlar.
Sibelbekler Dogubebek ayrıntılıda erkek cikti ama kendi doktorum kız diyor hangisine güveneceğim bilmiyorum 🤷🏻♀️ 24 haftalık oldum ama içimde Bi şüphe kaldı