344458ilayda Merhabalar ilk hamileliğimi hiç anlamamıştım sadece bulantım olmuştu kızımda💖 şimdi oğlan bekliyoruz ve çok ağır geçiyor 💙 Cinsiyetle alakası var mıdır acaba yoksa yaş ilerledikçe zorlaşıyor mu
Ilkayy 344458ilayda bence alakası yok canım tam olarak bilmiyorum ama fikrimi söylüyorum sadece doktorum kıza benziyor beğenin dedi ve çok zor gebelik geçiyorum yataktan kalkmam bile yasak
Diilruba 344458ilayda Benimde ilk hamileliğim çok kolaydı hiç birşey yaşamadım sadece ilk 3 ay aşırı uyku hali vardı. Şimdi çok zor geçiyor aşırı ağırlaştım ilk oğlum olmuştu şimdi kızım olacak sanırım cinsiyetle ilgisi yok 😊
Makblekya 344458ilayda kızımda bir mide bulantım vardı başka birşeyim yoktu. Ama bunda mide bulantısı şiddetli baş ağrısı kahverengi akıntılar cinsiyeti bilmiyorum ama 😀
rukiyeeefeee 344458ilayda cinsiyetle alakası yok bence benm ilk oğlum bulantı kusma oldu ama ikinci oğlumda öldüm öldüm dirildim sanki şuan kızıma hamileyim bulaktı kusma yok denecek kadar az oldu bbnda da çatpıntım çok erken başladı ikinci oğlumda 7 aylık ta falan başlamıştı yaş geçtikçe hamilelikte zorlaşıyo diye düşünüyorum
344458ilayda Ilkayy Diilruba ben son aylardayım ve düz yolda yürüyemiyorum belki de yaş ilerledikçe vücut kaldırmıyordur 30 olduk artık 🤭😊
gulin-35 Zeynep_elam yasla da alakası yok bence 35 yasındayım cok rahat gecırıyorum ılerı yası kastettıysenız tabı 😀
gulin-35 344458ilayda alakası yok bence bunyeyle alakalı galıba ıkıcı erkek hamılelıgım ıkısınde de ne bulantı ne baska bısey
344458ilayda ctndg gulin-35 bakın 35 yaşında rahat geçiren de varmış ne güzel maşallah 🧿 belki de her bebeğin nasıl huyu suyu farklıysa şikayetlerimiz de öyle değişiyordur ne diyelim sağlıklı olsunlar da 😇🥰
Zeynep_elam gulin-35 aslinda yastan kastim şu insan vucudu her donem yipraniyor kilo alip verme sirt agrisi gibj ilk hamilelikleeimde cok rahat gecti 18 yasinda anne oldum digerleride bir sene aryla oldu simdi 30 yasindayim cok zorlaniyorum
Gull_94 344458ilayda alakası yok bence ama suan ogluma hamıleyım daha zor gecıyo kızımda meger ne rahatmısım dedım oysa o da yasarken cok zordu o aldı duvara vurdu,bu duvardan yere yerden duvara 😂😂
giznum 344458ilayda ilk gebeliğim erkekti hiç bilmedim şimdikinin cinsiyetini bilmiyorum ama beni çok zorluyor kesinlikle yaşla alakalı diye düşünüyorum 32 yaşındayım ve içim oldu 75 yaş yada pandemimi etkiledi anlamadım gitti🤷♀️
Remziye_2121 344458ilayda benim duyduğuma göre kızda mide bulantısı çok olup uzun sürüyormuş saçtan dolayı
melegiiimm 344458ilayda ben oglumda anlamamistim birsey hatta 9 ay nasi gecti bilmem ama simdi kizcem olacak 9 ayin hergunu bir farkli olay oldu.karnim ayri büyüdü belim bacaklarim ayri tansiyonum ayri.banada kizlar boyle oluyor gibime geliyor. D
Oznur_08 344458ilayda ilk hamileliğim oğlum olcak 23+2 yiz şuan mide bulantılarım hiç olmadı biraz mide ağrısı çektim ama beni gören herkes maşallah hiç hamile değilsin gibi şeyler söyler çok iyiyim şükür sorunsuz eziyetsiz bi hamilelik geçiriyorum inşallah doğumum da kolsy geçer 😒