Glbhr-97 Ozlemmhroglu aynen bekle canım ben kadın doğumu dinleseydim adet söktürücüyü bilmeden kullanacaktım amin canım çok sağ ol Allahım sanada nasip eder inşAllah 🤲🏼🤲🏼
Ozlemmhroglu Glbhr-97 İyiki kullanmayıp test yapmışsin ♥️ amin canım benim inşallah hayırlısı ile olur
26Merve Ozlemmhroglu Ben varım kuzum adetimden 4 gün önce kasik ağrısi ile gittim negatif iki gün önce negatif adet günüm 3 gün geçti Dr gittim negatif 10. Gün âdet olmayınca gittim pozitifti 🤭
Ozlemmhroglu 26Merve oh masallah canım benim rabbim hayırlısı ile sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bende bekleyeyim bakalım adetime 6 gün var sonra belli olur inşallah
Zehrabggg Ozlemmhroglu kuzum tek diyeceğim eğer olmamışsa adetten sonra ilişkiden sonra 15-20 dk yüzüstü yat ters rahim pozisyonuymus rahimi ters olmayanlardada tutuyo tuttu benim
26Merve Ozlemmhroglu İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin.. Ama sana naçizane bir tavsiyem olacak eğer bebek düşünüyorsan ilişki düzenine devam et yumurtlama günüm geçti diye bırakma ☺️Ben geç yumurtlamisim ondan geç ogrenmisim
Ozlemmhroglu Zehrabggg hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah o sayfanin ne gibi yararı oldu acaba
Zehrabggg Ozlemmhroglu ve adetim düzenli diye yumurtlamamda düzenli sanıyordum meğerse oynuyormus bikaç gün ovülasyon testi sayesinde öğrendim
Zehrabggg Ozlemmhroglu ovülasyon testi satıyo çok makul fiyatlara ve sen ona atıyorsun çok güzel ilgileniyor ne zaman ilişkiye girmen gerektiğini diyor ve jinekologlarla sürekli yayınlar yapıyor
Ozlemmhroglu Zehrabggg bende ovulasyon testi kullandım adet takvimi ile aynı sonucu veriyordu açıkçası
Zehrabggg Ozlemmhroglu öyle sanıyorsun ama devam ettirdikçe daha koyulaştığını görüyosun bende öyle sanıyordum ebru hanım devam diye diue öğrendim