Dilan2912 Zeynepdgn anladım canım teşekkür ederim . Hastane yeni olduğu için tsk veya Oyak indirimi var mı acaba onu biliyor musun
berkcan Zeynepdgn buradaki pıstu okudum bende bossana gidiyorum çok da memnunum normal doğumda sezeryanda 2.000₺ çok da uygun geçen pazartesi günü hastanede yattım yemekler şahaneydi hizmet güler yüz ebeler çok da güzel ilgilendiler bence oraya gidin
Bozkayasahra sevda_ak sordum fiyatları çok uçuk 39+4 olduk pasamla sağlıkla gelsinler inşallah kuzular ❤️🤲
berkcan Zeynepdgn murat yatman benim doktorum çok iyi bir arkadaş gibi yaklaşımı tüm hastalara öyle çok kibqr çok nazik bir doktor tavsşye ederim
Nilasyamom Kızlar şimdi kontrolden çıktım. Abdullah hoca 1 mayıstan itibaren liv hastanesinin 5bin olduğunu söyledi. Kemal bayındır 3750 bossan 4500
Bsrkst sevda_ak merhaba konuya ortadan dahil oluyorum ama kan sulandırıcı iğne kullananalar tetenoz aşısı olmamalı mı?
Alwayshope Ahsen007 merhaba doğum yaptınız mı acaba bende Tuncay beye gidiyorum da merak ettim sizi memnun kaldınız mı normal mi sezaryen mi oldu?