Aysennnaysen Meless yaa böyle haberler alınca çok seviniyorum birimde 15 ay oldu evleneli ve hiç korunmadık rahim filminde de sıkıntı çıkmadı. Benim bebiş daha gelmeye nazlanıyor galiba 😅 inşallah benimde hemen olur çok istiyorum 🙏🏻🍀
Meless Aysennnaysen inşallah canım benim bizimde 1 yıl olmamıştı rahim filmi bahanesi oldu. Çeken doktor demişti zaten 3 ay içerisinde gebe kalabilirsin diye 😍 rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin 🙏
Aysennnaysen Zeytinlimon bende 15 aydır evliyim. İnşallah bu sefer olur. Her ay hayal kırıklığı yaşıyorum
Zeytinlimon Aysennnaysen inşallah bnim çok yoğun oldugum düşünemediğim ve artık olmazssa tedavi olcam diye aklimdan sildiğim ay oldu.çok klasik biliyorum ama gerçekten düşünmemeye çalişin beklemediğiniz anda sevinirsiniz umarım🙏🏻😘
Esraaaaa2 Aysennnaysen bende de oldu canım ve bende 10 gün sonra tekrar oldu az az kanamam şimdi de geçikti olacak gibi hissediyorum ama bugün yarın normal yani ilk ay doktora sormuştum ben
Aslanannesi1 Aysennnaysen Aysennnaysen Evet rahim filmi 22 ocakta çekildi adetim tarihim 12 şubattı gecikince kan tahlili verdim kanda çıktı hemen🥰