Emel06 Benim bebeğim 23+6 kontrolümüz haftaya bakalim son durum ne göreceğiz inşallah 😍sizin bebisleriniz nasıl 🤗
58Vildan _Tugce_ biz 23 haftalikken rahatsizlik gecirdim kilo alimi durdu 505 gr. Cnm doktor haftasina göre gayet iyi demisti kilo işi genetik hic sorupta kıyaslama yapma Rabbim saglikla kucagina alabilmeyi nasip etsin inşallah
Firdevssaim 29 haftamizdayken 1300gr 35 cm dedi doktrm haftana gore uyumlsn dedi ama boyu kisami acaba bebegimn anlamdım
bbestw 27+3 te 1026 gramdık😊 kıyaslamayın kendi bebeğinizle her bebeğin gelişimi farklı birbirinden 😊
Zeseceme Bugün kontrolümüz vardı 34 haftalık olduk kilosu 2.800 boyu 47 cm dedi hayırlısı ile gelsinlerde
Kivanclimerve 34+0 da 2850gram boyunu bilmiyorum ama solemedi..her bebegin gelisimi farkli tabiki kiloya takilmayalim 😉
GzdeSevinSeyhan Kivanclimerve ultrason kagıdında FL yazan değeri 7 ile çarparsanız boyunu bulabilirsiniz :)
Skdag GzdeSevinSeyhan net mi bu bilgi peki?Çünkü dediginiz gibi yapinca boyu 32.48 cm çıkıyor ama dr.umuz 30 cm dedi