Eymenbby4 B-ebis2 benim henüz bellli değil ilk oğlum oldu ablamın kızı 36.haftada doğum yaptı annem beni 42.haftada doğurmuş
Duygus97 Ay cok merak ettiğim bir soruyu sormuşsunuz kızlar erken gelir diyorlar ama bakalım cevaplar nasıl olacak 😇 bekleyeyim burada 🤭
Duygus97 Burcuyldzbenli maşallah prenses neyi bekliyor acabaa🙈 benim erken doğum riskim var 28 haftadayım Bi 10 hafta daha dayansam cok iyi olacak ama bana da zamanı gelince bebek doğmak istemeyecek bizi bekletecek gibi geliyor hayırlısı bakalım 🤗
Burcuyldzbenli Duygus97 😊😊 saglikla gelsinlerde zamaninda bizde gecirdik gunumuzu bekliyoruz bakalim sabirsizlikla daha cok bekletmez umarim
Berna4161 B-ebis2 Kızım 38+3 te muayeneye gittiğimde suyum gelmişti. 🥰 sonra sezeryana girip aldım kucağıma prensesimi ❤
Esra004 Esraakk ilk 3 4 gün solunum sıkıntısı yasadi kuvezde şuan 36 gün oldu tam 2 buçuk ay kalacak küvezde rabbim yardım etsin inşallah 🤲
Alyaesmaa B-ebis2 ilk kızım 35+2 bakalım ikinci kızım ne zaman doğcak 19haftalığım inşallah 37yi geçsin sağlıklı olsunda başka birşey istemem😊
B-ebis2 Benimde 8 yaşında bir oğlum var 39. Haftada doğum yapmıştım şuan kıza hamileyim 37+1 olduk merak ettim kızlar erken geliyor diyorlar da 😊