Biresinti Kaçıncı haftada çatlamaya başladınız benn 27 haftamdayı hafif hafif sinyalleri başladı 😕 bacaklarım zatenncatladı 😥 bio oil kullaniyorum sabah aksam umarım cok catlamam sizlerde durum nasil
Suheyla06 Biresinti 23. Haftada benek benek başladı küçük benekler 25. Haftamdayım 9 tane olmuş uzuncamı oluyor yoksa böyle benek mi onu bilemiyorum işte 🤦🏻♀️
Egemeninannesi1 34_21_23 bacaklarında nerede oldu çatlak bende 2. Aydan bu yana biol kullanıyorum henüz biyerimde denk gelmedim 8. Aydayım takipteyim nerede olucak diye
umudunannesiii Biresinti lierac insllah ise yarar bnm diz altm çatladı bilekten bsey güneye kalksam kipkirmizi çıkacak
Seda_nrr Biresinti aynı Sefa yağlı krem var farmasinin ben onu kullanıyorum gerçekten harika etkisi 👌🏻
Zelsonr Biresinti Hepinizde 20 den sonra başlamış ben daha 16+5 im şimdiden karnım yirtilacak gibi hissediyorum, ağrıyor ve kalçamin yan kısımlarında mor bir iki çizgi oluşmuş çok moralim bozuluyor😢😢 Benimki sanırım 20den sonra daha kotu olacak 🤦
Esraktrc Biresinti Ben her duştan sonra Johnson baby pembe yağ kullandım. 35. Haftadayım sadece sağ bacağımda biraz çatlak oldu. Bacaklarıma hiç yağ sürmemiştim. Karnımda hiç çatlak yok. 7. Aydan beri her gece karnıma yağ sürüyorum. Belki işe yaradığı için çatlamamışımdır 🤷♂️
Biresinti Esraktrc aynen bende kullaniyoeum bacakalrimda onceden de vardi ama gobek catlayinca cok kotu olyuu
Eymenbby4 Biresinti canım bende çatlamadı çatlamadı 30.haftada bi çatladı göbeğim bacaklarım kasıklarım her yerimde çatlak oldu ne sürsem geçmedi
Sevilay_47 Suheyla06 evet cok küçük ince çizgiler az kırmızılıgı vardı snra da büyüdü çizgiler belirdi uzadı suan çök kötü cok ilk hali gibi kalsaydı keske ve cok kasınıyor um 29 haftada başladı 33 oldum halen devam ediyor
Zelsonr Suheyla06 Evet canım, bende bebek yağı aldım kullanmaya basliycam bakalım inşallah işe yarar maksat nemli kalması 🤷