Akinnur 26 haftalık gebeyim doktorum suyun sınırda dedi böyle bir durum yaşayıp artan var mı ya da ne yaptınız arkadaşlar
Cgdemmcrtm Akinnur bende 22 haftalık gebeyim geçen hafta yaşadım sıvı eksikliğini doktorum havuç suyu iç sabah akşam dedi ve sonraki muayenede artmıştı
Aysenfal Akinnur havuç suyu içtim günde bi su bardağı arada greyfurt suyu, en az 2,5lt su ve deveci armudu yedim. 26. Haftamda sınırdaydı 28-29 da düzeldi sonra yine azaldı. Şimdi 37 haftalık olduk hala her gittiğimde sınırda diyor ama problem olmadı.
cileklidondurma Akinnur Amin cnm inşallah Allah yardımcın olsun sağ salim kavuş inşallah güzel düşün güzel olsun🌸🤲🏻
CeyhunMelikeMislina Akinnur canım benimde bu durumdu fakat havuç suyu içtim şuan hamd olsun normal artık bence hemen başla
Akinnur CeyhunMelikeMislina içmeye başladım her gün 1 bardak sade havuç suyu içiyorum. Farklı bişey yapmama gerek var mı içine ?
CeyhunMelikeMislina Akinnur yok canım günde 2 bardak iç dedi bana doktorum ama ben 1 içtim bian da çoğalır diye korktum sende ayarla kendini kontrollü iç bi sonra ki randevu ne zaman cnm
Akinnur CeyhunMelikeMislina 3 günde bir nst ye gidiyorum her gittiğimde dr tekrar bakıyor. Ptesi günü tekrar gideceğim
zynpzynp123 Akinnur aynı şeyi geçen hafta yaşadım canım. Ben de 26. haftamdaydım. Günde bir bardak havuç suyu ve 4 litre su içtim, bir deveci armudu yedim. Soluma yatıp dinlendim gün içinde bol bol. Aynılarını yaparsan bir sıkıntı kalmaz inşallah 😊
Akinnur zynpzynp123 inşallah canım Allah razı olsun. İnşallah bende sonucumun iyi olduğunu tekrar buralara yazarım
Akinnur zynpzynp123 birde bana doktorum bol bol yürüyüş yap bebeğe kan ve oksijen gitsin dedi onu yapmaya çalışıyorum
zynpzynp123 Akinnur ben korkudan çok ayakta kalmıyorum bana da yürü demişti doktorum ama buna pek uyanıyorum. Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah 🙏😊
Akinnur zynpzynp123 zynpzynp123 inşallah inşalalh. Sonra bizde dönüp buralara sağlıcakla aldık kucağımıza yavrularımızı yazıp diğer annelere moral kaynağı oluruz inşaallah 🧡😍😍