Hns2021 11+3 günlüğüm halen bulantı ve yemeklerden huylantım var sarmısak soğan et tavuk sebze yiyemiyorum nezaman geçer olanlar hangi haftadan sonra giti acaba yemek yemek istiyorum artık
boncukbiranne Hns2021 merhaba bende 6 haftaligim ve bulantılar başladı sadece leblebiyle biraz bastırıyorum bulantıyı bir deneyim
Demetb Hns2021 bir gün bi uyancaksın hepsi geçmiş 😀 az kalmış bi iki haftaya geçer. Zaten tam yemeğe başlıcaksın mide yanması başlıcak 🤦🏻♀️
Senayyalcin Hns2021 Bende başlarda hatta 25.haftama kadar falan et ve tavuk asla yiyemedim ama geçiyor zamanla bulantı ilacım da sağ olsun sayesinde ayakta duruyordum
Eylulunannesi-2 Hns2021 huylantıdan kasıt ne cnm. Onu anlamadm ama benm en kötü 15 haftana kadar sürüyor. Maalesef bunlar
Hns2021 Senayyalcin Benim yiyebildiğim ekmek domates kaşar birde tost bu üçgende gidip geliyorum inşallah bu kötü günler geçicek eski iştahıma dönicem amin
Aysegulkoc Ben en sevdiğim yiyecek olan yumurtadan bu dönem de tiksindim yani görünce bile huylanıyorum afedersiniz midem kalkıyor 😟
Burcuckmk Hns2021 benim 14. Hafta gibi baya hafifledi ama kokulara karşı takinti kalabiliyor mesela 33. Haftamdayim hala soğan cok kokuyor bana
[silindi] Hns2021 ben bu süreçte prilam ilaç kullandım baya ağır geçiyordu 😪 15. Haftadan itibaren azalmaya başladı şuan 18. Haftadayım baya iyiyim😬
alazzeyneperva Hns2021 kişiden kişiye deişiyo ya bende 22. Haftadayım hayla koku hassasiyeti bulantı kusma var tabi ki hafifledi 4 hafta öncesine kadar da çok kötüydü yemek yapmakta işkence gibi geliyodu ama şuan daha iyi inşallah daha kısa sürede atlatırsın
GulcanDongel Hns2021 bu uzun sürebilir ikizim hamile 22 haftalık yalnış hatırlamıyorsam hâlâ bulantıları var eskisi gibi olmasada. Şükür bende yok 11+5 haftalığım bende şükür hiç bulantim tiksinti olmadı.