Kubraltepe Merhaba kızlar 23 haftalık gebeyim oturduğum zaman yada sağ sola uzandığım zaman çok kalçam ağrıyor sizinde öyle oluyor mu aslında hergün yürüyüş yapıyorum dikkat ediyorum ama neden bilmiyorum
Gulsah94 Kubraltepe ben 11+5 im ve 4 5 gündür başladı resmen sol kalçama kramp giriyor adımımı atmakta zorlanyorum anlamadım çok erken değil mi
Aysnr1230 Bende de var o sorun🤦genelde yatarken oluyor sağa yada sola yattığım için ağrısına uyanıyorum diyebilirim
ogretmenanne344 Benim de bazen oluyor suan 18. Haftadayım. 13. Hafta gibi başlamıştı doktora sordugunda krampların normal olduğunu söyledi. Magnezyum eksikliğinden de kaynaklı olabiliyormuş eğer ağrılarınız çoksa doktorunuza bir danışın
Aysnr1230 İlk başlarda olmuyodu aslında bende 24.haftadan sonra başladı şuan 27 haftalığım hala devam ediyo
Kubraltepe Benimde ilk zamanlar yoktu bu haftalar başladı magnezyum kullanıyorum ama çok hamilelerde oluyor sanırım 🤭
Gulsah94 Kubraltepe hayır henüz doktor kontrolüme var geçen gittiğimde daha başlamamıştı bu gidişimde söylicem bakalılm