Mom7272 Canım anneler selamlar 16.haftayım mide yanmam var iki gündür. Sizde de aynı sıkıntı oldu mu, olduysa doktorunuz ne önerdi? Bilgilendirirseniz çok sevinirim🥰
Suheyla06 Mom7272 çok şikayetçiydim doktorum mide koruyucu gaviscon yazdı ondan önce ise yeşil mercimek süt Allah ne verdiyse hepsini denedim 🙄
Mervee54 Mom7272 32 haftalık hamileyim son bi haftadan beri bende de başladı bi tane salatalık yiyorum çok iyi geliyor😊
Ebrumihrimah Mom7272 rennin vermişti doktorum ama bu ,3 4 gündür öyle bir yanıyordu ki ağlayacak oluyordum yemek bile yiyemiyorum yemek borum alev gibi yanıyordu bugün kontrolüm vardı söyledi pulset verdi içtim midem yanmadan yemek yedim çay içtim harika bir duygu 😂
cileklidondurma Mom7272 Evet 40. Haftama giricem bir kaç hafta önce olmuştu bende 3-4 kere rennie içtim zaten bi zararı yok endişelenmeyin içebilirsiniz emme tableti zaten ufak bir şey
Suheyla06 Mom7272 ayy çok memnunum bilseydim direk alırdım 2 kez felan içtim daha bıraktım çok yanınca içiyorum şuan çok rahatım ☺️ Birde tavsiyem dik durun eğildikçe daha çok yanıyor
Merve550654 Mom7272 ben de çok cektm aynı kızlara danistim gaviscon kullandım çok iyi geliyor 4 5 kere içtim yani çok iyi geldi
A-karaisli Mom7272 ben de cok cektim mide yanmasından uykularımdan uyandırıyordu resmen ilk basta rennie kullandım iyi geliyordu ama oda kesmemeye baslayınca rabiza diye bi hap yazdı ac karına sabah içiyorum dünya varmiş dedim bu hapı kullanmaya basldıktan sonra ni kere bile yanma agrı hiç bişey olmadı
Mom7272 A-karaisli doktor mu önerdi peki? Ayrıca ilacın yan etkisi bebeğe zararı varmı. Bide bu mide yanması cıktı basımıza vallahi
A-karaisli Evet canım doktorum verdi yan etkisi de yok bi arkdasımın doktoru d bu ilacı vermiş arkadasıma siz kendi doktorunuza da sorun