Dis gebelik oldugunu soyluyorsa doktorun, baska bir doktora daha git ve oda ayni seyi soyluyorsa kurtaj ol. Bende gecen pazartesi oldum. Basta gec dollenme dedi doktorum ama ¾ gun sonra gel bakalim dedi kesem 1 mm buyumus bebekde 3 mm doktor alinmasi gerekiyor dedi ben ciktim baska doktora gittim oda alinmasi gerekiyor dedi 8. Haftaydim ben beklemek istedim 10. Haftaya kadar belki gelisir sonra vicdan yapmiyim neden beklemedim diye. 3-4 gun sonra baska doktora gittim kese sekli bozulmus bekle bir hafta kadar dusmezse kurtaj oldu ve bekledim dusmedi. En son pazartesi gittim kurtaj oldum. Full aneztezi ile hic agrim olmadi kanamam wc gittigimde damla damla hic kurtaj olmus gibi degilim. Eger bos gebelikse bekleme zarar verebilir, herseyde vardir bir hayir. Sukur hamile kalabiliyoruz. Benim de rahimden kaynakli birsey degil doktorum kromozom eksikligi veya bir engelli durumu var buyuk ihtimal bebek gelisimini durdurmus vucut dedi. Allahim hayirlisini nasip etsin her zaman icini ferah tut. Doktoruna guveniyorsan cok bekleme