Seymanur25 çatlağa çok müsait bir vücut yapım var. Ailemdede tum kadinlarin catlagi var (annem, anneannem, kuzenler vs) benimde ergenlikte basen ve kalcalarim çatladı o dönem çatlak nedir bilmiyordum kimse de uyarmamıştı. Şuan 37 haftalık hamileyim kullandigim kremlerle tek bir yeni çatlağım olmadı. Nacizane tavsiyem
- cok su içtim
- 4. Ay itibari ile her aksam 2-3 krem karıştırarak sürdüm (dus aldigim gunlerde havlu ile kurulanmadan sürdüm) 6. Aya girince günde 2 kez kremlendim
- Aktarsan minik yağlar aldım kendim
karistirdim badem yagi, kayısı yağı, jojobo
yağı, kakao yağı, zeytin yağı, çörekotu yağı
- Hindistan cevizi yağı
- aloe vera jeli (aktarlarda var) (bi gün bunu kullandıysam ertesi gün Lierac jeli kullandim)
- Lierac jeli
- Mustela kremi
- bio-oil yağ (kokusu çok guzel 😍)
Her akşam bunlardan 2 veya 3 tanesini karıştırarak masaj yaparak sürdüm 20-25 dk beklettim.
Not: sabahları yağ sürüp 20-25 dk beklemek zor geldiginden sabahları Mustela, üzerine jellerden birini sürdüm (Lierac veya aloe vera) en son zamanım varsa bio-oil sürdüm 3-4 dk beklemek yeterli oluyordu.
Bekleme sürelerimde de biraz hamile sporlarından yapmaya çalıştım squat, açma germe vs
Hergunde en az yarim saat yürüdüm 😅😅
Valla çok uğraşmışsın demeyin yapın, en güzel giysimiz cildimiz ❤❤😅 (4-5 ay kremlere yağlara yatırım yapmak masraflı, yorucu, üşendirici ama sonrasında sıfır çatlakla minnoslarimizi kucagimiza almak sevindirici ❤
Not: karnımı hic kaşımadım, kuruluk hissettiğim her an, en kötü zaman yoksa hemen emilen Mustela veya jelleri sürmenizi tavsiye ederim 💫💫💫
Sağlıklı neşeli tek avazda bebeklerimizi kucaklamak dileğiyle ❤