Ege___Han Arkadaşlar bugün yanlışlıkla 2 tane magnezyum hapı almışım 2 saat arayla doktorun hemşiresine sordum bi şey olmaz dedi ama kafama takıldı sizce bi sorun olur mu
SB_ Ege___Han açıkçası ben kendim hergun 2 tane içiyorum 1 tane kesmiyor artık Bikere 2 tane içmekten birşey olmaz bence ve magnezyum zaten vüxudun herzaman ihtiyaç duyduğu birşey aynı vitaminler gibi
Betuledem Ege___Han bana doktorum ağrın ya da karnında sertleşme çok olur rahatsız olursan magnezyumu 2 ye çıkar demişti. O nedenle normal her gün 2 almak bile zararlı bir durum değil sanırım
Ege___Han SB_ Hmm çok sağol ya ne biliyim diğer vitaminle karıştırıp o sanıp içmişim acayip vicdan yaptım bi şey olur falan diye 😔
eyese Benim migremin var doktorum günlük olarak iki adet ve aynı anda almamı söylemişti. O şekilde bir süre kullandım. Şuan bir tane devam ediyorum. Endişelenmeyin bence
Aaabbbccc Bir kereden bisey olmaz. Bu arada magnezyum sitrat kullanmak gerekiyor, oksit formu çöp diyor osman muftuoglu
Ege___Han Aaabbbccc Ya hap şeklinde bütün ilaçlarımda birbirine benziyo içtikten sonra fark ettim yanlış hapı kullandığımı ama gitti bi kere
Ege___Han Betuledem Sağolun valla içim rahatladı bi şey olur diye çok korktum bende bi de 12 sene bekleyince insan her şeyden korkar oluyo gerçi hemşire bi şey olmaz dedi ama işte