Eji Merhaba güzel anneler birkaç gecedir huzursuz bacak sendromundan uyuyamıyorum ,çıldıracak duruma geldim😭😭😭 maden suyu magnezyum soğuk su masaj denedim yok geçmiyor. Uykusuzluktan ölene kadar deliriyorum😓 Çözüm bulan varsa söylesin Allah aşkına
Minnosunannesiii Eji ben limon sürüyorum daha doğrusu başkasına limonla masaj yaptırıyorum hafifletiyor baya
Rumeysagnc Eji ay bi de bana sor 1 haftadır arttı şiddeti uykuya dalamıyorum sinir oluyorum bacağımı söküp atasım geliyor 🥺
Songulozkurt Eji canım kemik ilik suyu çorbası al iç banada oluyordu yürüyemiyordum şimdi iyiyim şükür bi dene istersen
Bebekannee Eji en güzel çözüm gene dinimizde var. Buraya yazayım da herkes nasiplensin ❤️ Feyza-nur Minnosunannesiii Rumeysagnc Songulozkurt Denizyildizii Cicek10 Ddrykp Ddrykp en güzel çözüm gene dinimizde var. Buraya yazayım da herkes nasiplensin ❤️ Netten de bakabilirsiniz kına ve sirke karışımı 4 kaşık kınaya biraz sirke ekleyerek karışım yaptıktan sonra ayak tabanına sürülmesi hatta ayak parmakları arasına kadar sürülüp en az bir iki saat kurumasını bekleyin veya dilerseniz geceden sabaha kadr dayanabilirseniz en etkilisi. Ardından ılık su ile yıkanması gerekir. O kına ve sirke mucizesi ayağınızdaki ve bacağınızdaki tüm hastalıklari götürur. 🥰 Bende de huzursuz bacak sendromu teşhisi konuldu. Hatta pexola diye bı ilaç kullandım uzun bı sure ardından bu ilacın Parkinson hastalığına verildiğini okuyunca bıraktım o ilacı da tavsiye ederim birebir ama hamilelik de olmaz. En iyisi kına ve sirke karışımı.
Denizyildizii Eji cnm bacakları biraz yormak gerekiyor mesela bacaklarını katlayıp üzerine otur yada çömelik şekilde bi süre durabilirsin. Benim annemde vardıda sadece o şekilde geçiyor diyordu
Eji Denizyildizii hareket ettirince biraz geçiyor gibi oluyor internette egzersizleri var denedim. Bacağı iyice yorup koşa koşa yatağa gidip jet hızıyla uykuya dalmak gerekiyor😂 uykuya daldın daldın gene başlıyor
Cicek10 Eji bende de vardı kendiliğinden geçti ama bir yerde okumuştum kalıp sabun koyun çarşafın altına diye bir doktor söylüyordu deneyin 😁ben denemedim ama o zamanlar bende de olduğu için ilgimi çekmişti
Ddrykp Eji valla tamda ben bunu yazıp çözüm isteyecektim ki sizi gördüm hamile kalmadan önce doktorum kas gevşetici yazmıştı dolgit diye ama gebelerde bebgin kas yapısına zarar verebilir diye duymuştum o yüzden kullanamıyorum
Eji Canlarimbenimm ya böyle tam dinlenme anında ya da uykuya geçerken ayaklarında bir huzursuzluk başlıyor ağrı desen ağrı değil tuhaf bir his. Sürekli ayaklarını hareket ettirme dürtüsü oluşuyor ve uyuyamıyorsun
Minnosunannesiii Eji dene bence birde benim ayak tabanları aşırı derece yanma oluyor limon onada çok iyi geliyor