miracinannesi1 10 dakikadır karnında iki üç kez pıt pıt birşey hissettim uzanıyorum elim karnımda tam da tekmelerle ilgili bir post okuyordum bu bebek hareketimidir sakın bana gaz hareketi demeyin yıkılırım 😂😂 17+1 olduk oğluşumla💙💙
Remziye_2121 miracinannesi1 benimde öyle oluyor ama inanmıyorum bebek hareketidir daha erken olduğu için 16+1
[silindi] miracinannesi1 21 veya 22 de hissettim ben sırt üstü yatarken 4-5 defa pıt pıt sizin dediğiniz gibi bence bebek hareketidir 😅
Lulemom miracinannesi1 ben 20 de hissettim. Göbek deliğimin orda bi dalgalanma gibi itme gibi bişi hissettim. Emin değildim. Şuan 22+3deyim ve o zaman hissettiğim bebekmiş şuan eminim 😄
ug_fa-3diplomalianne miracinannesi1 16da ilk pıtpıtlar başladı sonra balık kayar gibi şimdi de maşallah dıları çıkacak gibi 😁
Remziye_2121 ug_fa-3diplomalianne benimde ilk gebeliğim 16+1 im bende bazen hissediyorum acaba bebek hareketimi 😊??
Naz_01 miracinannesi1 gaz değil canım bende 17+2de ilk hissettim.bir daha da o kıpırtı durmadı çok güzel bir his .ilerleyen günlerde daha da artacak hareketleri miniğin 😊
furkansmom miracinannesi1 kesinlikle bebişinizdir zaten gaz vs olsa anlarız yani😂 benimde 12 ya da 13 haftaydı sanırım yemek yerken hissettim. Bağırsak hareketidir diyen çok oldu ama 35 yaşındayım ve hayatım boyunca böyle bir şey olmamıştır🤷🏻♀️
Buketkucuk miracinannesi1 16.haftamda falandım uzanırken bir anda sanki bir baloncuk patladı kasıklarımda, ardından kelebek kanat çırpar gibi hisler oluştu 🦋 Ardından devamı da geldi zaten🧜🏻♀️