Neslihan39 asliucy iyidir inslh canım benim bende çok merak ediyordum öle kalp atışıni dinletiyordum USG ile hastanede çalışıyorum bende ikide bir dinlerdim vala 🤭 sağlık ocağında küçük problar var hemen karnına koyunca kalp atımı veriyor istersen dinleyebilirsin canım benim
Aybuss Bende 13 haftalık hamileyim limon kadar çocuk nasıl hissedilir? Aceleci davranmamalısın Bol bol dua etmelisin karnını okşayıp salavat getirirsen bebeğin sağlıkla gelir.. 👍
Neslihan39 asliucy sende sağol endişe etme Allah’ın izniyle iyidir kuzumuz 17.haftada inslh kelebekler uçacak karnında sonra itelemeler balık gibi kaymalar olcak ❤️🤲
2prensesannesi1 asliucy 13 hafta erken, bügün teyzemin geliniyle konuştum oda 13 haftalık hissettiğini söyledi ama onun 4. Gebeliği ondanmıdr bilmiyorum, ben 16 haftalıkken hissettim. Şimdi 18+5 haftalığım dışardan bile görünüyor tepelenmeleri
asliucy 2prensesannesi1 evet erken biliyorum insallah biran once hissederim sağlıklı olsunda inşallah🤲
Nurunannesiii12 asliucy ebe odasında ölçüyor ebe de vardı . Aile hekimi yapmıyor ayrı bi oda oluyor bende hamile kalınca öğrendim bunları. Saglik ocagianngidop ebeye gebelik kaydı açtırıp numaramızı verip ayda bir gorusmeey arıyor sizi asi tarihi falan bilgilendiriyor anne bebek bilgileri veriyor. Kalp atışı dinleniyor bi sıkıntı olunca da ebeye de yazabilirsiniz ben öyle yapıyorum kendi doktoruma ayda 1 gidiyoruz o sürede ay lik kan ve idrar tahlili verip enfeksiyon için önlem alıyoruz. Gidince de kalp atışı dinlemek istediğini söylüyorum dinletiyor ebem sohbet ediyoruz bilgilenip çıkıyorum yoksa tedirgin oluyor insan bebegi ni düşünüyor ebe rahatlatiyo.benim ebem ilgili😊😊
asliucy Nurunannesiii12😊 oh ne guzel valla bende boyle bi ebe bulsam iyi olcak😊 sagol bilgi icin cnm🤗
Dareyn asliucy Acele ediyorsunuz yapmayın lütfen 🌸 Her şeyin vakti güzeldir vaktinden önce çiçek açmaz 🤗 Ben 33+4 üm sizi çok iyi anlıyorum bir de benim yerime lütfen güzelce uyuyun olur mu 😂 Bir de sakın üzerine düşmeyin aşırı düşünmeyin lütfen Allah korusun imtihanınız olur 🥰
asliucy Dareyn Allaha cok şükür oyle buyuk bi korkum yok kendimi bisey olsa hissederim diye sakinlestiriyorum neden hissetmiyorum demiyorum zaten erken oldugunu biliyorum ama bebis nasil diye merak ediyorum ama onuda merak ede ede atlatcaz insallah hic merK etmiyorum diyen anneler bile merak ettigi oluyordur bence bi bakima yarı anayiz sonuçta 😊
angel123 asliucy evet canım aynı sorunları yaşıyoruz ben de 13 haftalığım dayanamadım 15. Haftada gitmem gerekirken bu hafta gittim şükür iyiydi hatta o kadar korkuyorum ki sadece doktora kalbi iyi atıyo değil mi diyorum ve hareketlerini heyecandan izleyemiyorum bile sadece kalp atışına odaklanmışım😄 çözüm iki haftada bir gitcem özele gittiğimden bu mümkün sende özele gidiyosan düşünebilirsin canım❤
asliucy angel123 aaa sevindim bakalim bende bir saglik ocagi ile görüşcem onlarda kalp atışıni dinliyen bir cihaz varmış varsa benim gittigim yerde var olmasi bile istedigim zaman gidip bakabilecegimi bilmek bile yeter bana Allah sağlık versin hepsine inşallah umarim sende biran once hareketlerini hissetmeye baslarsin senindemi ilk gebelik? angel123