Alara005 Arkadaşlar 33 haftadayim bebek sadece kayıyor yada böyle bir yerde toplanıyor sizde de öyle mi eskiden böyle tekme atardı:-/
Fadimsak Alara005 bizde yeni 34e girdik benimde aynı oldu doktora sordum bebek büyüdü yeri daraldı normal artık böyle şeyler dedi günde iki kere hareketini hissetsen yeterli demişti normalmiş yani 😊
Burcuckmk Alara005 çoğumuz ayni seyden dertliyiz sanirim bende 33 teyim o net hareketi kalmadi fazla ya yer değişiyor sağ sol yada kayıyor icimde surekli
DileKadir Alara005 kalbimiz bir bende aynı şeyi düşünüp duruyodum.. yanlız değilim 33 haftalığım aynı durumdayız..
EmirAta Alara005 bende oyleyim ya tamm gun icinde hareketini duyuyorum ama onceki gibi degil korkuyorm surekli 33 haftamdayim
Alara005 Fadimsak ayy dert oluyor her gün bana hareket etsin diye bekliyorum bende gözlemledim önceki gibi degil hareketi :-/
Fadimsak Alara005 aynen sertleşiyor dönüyor çikolata ye uzan sol tarafına doru hemen baslıyo canım hareket etmeye doktor söyledi bana da sende dene istersen
aslannaz21 Burcuckmk 34ü bekle canm oyle bir can yakiyorki şu an bile icerde kazi var benimde 33te oyleydi ama 34 olduk amannn durmuyo sipaa
Fadimsak Alara005 anladım canm o zaman doktorunu dinle tabi yeme ama korkacak da bişi yok bebişler büyüdügü için rahat hareket edemiyolar😇
88eva ben 35+2 de hareketlerinde ciddi azalma hissettim doktora gittim muayenede suyumun azaldığını söyledi doktorum 16 olması gerekirken 8 e düşmüş şimdi kontrol altındayım 5e düştüğünde doğum olacak
Alara005 EmirAta yeri dar ondan diyorlar ama insan telaslaniyor surekli uzanıp sevdigi şarkıları açıyorum
EmirAta Buket1906 valla bugun hepsini yaptim ama okdr yavastıkı hareketleri buyuyo diolar yeri daralio diolar
Buket1906 EmirAta aynn canım öyle diyorlar benimde öyle set hareketleri nadir oluyor baştan beri çok hareketli Bi bebek değil sizin önceden nasıldı
civciv1520 32 haftalik olduk şükür, bizde de azalma var sanki korkuyorum gün içinde daha az hissettim bugün kontrole de var daha
EmirAta civciv1520 aynen benim de 2 haftam var ama boyle olursa gidicm canım korkuyorum istrer istemez