N_A_Z_L_I_M ekimannesi3 Aras dediğimiz de (Aras kargo, Arap) diye çağırırlar dediler İslami isim olsun dediler Ayy başka isim mi yok dediler sanki ben sordum 🤦 Anlayacağın ağzı olan konuşuyor 🥴
ekimannesi3 N_A_Z_L_I_M Haklısınız valla. İçinize sindiyse ne güzel. Ben şimdilik urastayım ondan da soğutan çıkmazsa 😊
N_A_Z_L_I_M ekimannesi3 Canım senin içine siniyorsa eşinde tamam diyorsa bence kimseden etkilenme derim çünkü millet akıl vermeyi pek seviyor 🙄 Hatta ben şöyle bir karar aldım soran olursa daha düşünüyoruz deyip geçiştirecegim ne gerek var başımızı ağrıtmaya 💆♀️
Mrymonek Malesef bizde kesinlestiremiyoruz. Aklimizdakiler şunlar yenileri eklenir mi bilmem😁 Aras, Bulut, Doruk,Ruzgar
Sinemceeeee melisa_ozgur_46 eşim göktuğ ben aras istiyorduk karar veremedik bu da kaliplasti artık herkes alıştı 😂
melisa_ozgur_46 Sinemceeeee bende şuan hep kesin Göktuğ aras diyorum tabi cinsiyet ortada bile yok ama 😂😂😂
Sinemceeeee melisa_ozgur_46 bizde cinsiyet yokken karar verdik isimlere kavgayı önlemek adina😂kiz olsa da eliz koycaktik
Yagmur_mom melisa_ozgur_46 benimde oglum.olcak hayirlisiyla asafin yanina bisey arıyorum suan samir asaf yada emir asaf var aklimda
melisa_ozgur_46 Yagmur_mom Rabbim hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin canim insallh 🙏 asaf ismide en cok sevdigim isimler arasinda emir asaf da baya guzel uymuş bence