Sulee_ 1yildirim-bebek Ben saglik ocağına söylemem gerektiğini bilmiyordum devlet hastanesinden haber vermişler beni aradılar gebeymişsiniz gelin kayıt açalim diye
zk92 1yildirim-bebek beta değerime baktırmıştım ama yine de bebek göründüğünde kayıt oluşturdular. Aşılar 16-20. haftalarda oluyor. Ve ara ara izlem için çağırıyorlar
1yildirim-bebek Sulee_ demekki sen vermesen de arıyorlar aslinda ilk gebelik tetsimi ordan ögrenmistim
thepurple 1yildirim-bebek sağlık ocağıyla ilk ilişkin tetanoz aşısında oluyor. İlk dozu da 18 haftada oluyor. Değişen oluyor ama ben 18de oldum ilk dozu. Sana kalmış yani ne zaman gidip gitmemen
Alev16 1yildirim-bebek ben yaşındıgım için kendim bildirdim 16 haftalık hamileyim salı günü kan ve idrar tahlili yapılacağını söyledi ebe hanım. 20. Haftada tetanoz aşısı için çagırıyorlar sonrasında da bebegin kalp atışını dinlemek için ayda 1 cagırıyorlar 2 hamileliğim bu sekilde oldu
Beyzan 1yildirim-bebek gebeliğin başında rutin kan tahlilleri oluyor eger özele gidiyorsan çok tutuyor özelde sağlık ocağınds yaptırabilirsin direk
rumeysa-96 1yildirim-bebek bn gitmemiştim 12. Haftamda artık sistemde görmüş nasıl gördüyse hamilesin niye gelmiyorsun diye ebe aradıydı😂
zeytinkiz 1yildirim-bebek ben evde test yaptıktan sonra kan testi vermeye gittim sonuc cıkınca kayıt acılar zaten sonra hastaneye yönlendirdiler bir cok testimi orda yaptırdım 🤭
Remziye_2121 1yildirim-bebek ben 1,5 aylıkken gittim kaydımı oluşturdum 5 Mayıs ta gebe izlemim var haziranda da aşım var
1yildirim-bebek Remziye_2121 bnm bir hafta sonra iki ay oluyo sonraki bir haftada kontrolum var onda gidim o zmn
Fatma3542 BEn de hemen gidip haber verdim gebe kaldığımda orda kan falan verdim ilk ay daha sonra doktor sık sık gorusecegiz dedi😂suan 18 haftaya girdim daha kimse aramadi bekliyorum bakalim olmadı ben gideceğim bir ara