Merhaba kizlar suabt ayin da peceteye gelen kanamayla doktor dusuk riski dedi ogne hap isrirat dedi dediklerini yaptim bi ay sonra tekrar gittim kontle dusuk riskim gecmis mi dedim sacma sorular soruyosun flan dedi tersledi gecmis veya gecme
Is demedi pazar gunu peceteye gelen kanla acile gittim kesede kanama var dedildi iki gun hastanede yattim progestan igne iki tane iki de serum yedim kendi doktkruma gittim oda ayni seyi soykedi ama hic bu acuklama yaomadi basindan beri yapmiyodu zaten ters acayip doktor post actim burda sordum balikeisr de iyi bu ozel doktor bilen varmi diye tavisyeyle bugun gittim bakdi baya inceledi duusk riski kesede kanaa vs vs yok ama olup da gecmis olabilir dedi kanama dedigin akar ama peceteye gekmeyle degil dedi oyle olsa bebek de gelisim geriligi olur hersey normal gozukuyo dedi alttan muayne edelim rahime bakalim dedi terettuk ettim ama sonra tamm dedim bakdi rahim agzi kapali inceligi kalinligi normal dedi iki hafta evun icin de dolas duurma bakalim ona gore seyredelim dedi cok memnun kaldim herseyi acikladi doktor diger doiktor hic aciklama yapmiyodu bu ara da 17+6 haftakigim