Yasinimm Evlenmeden öncede böyleydim psikoloğa da gittim ama ne çare evde ne namaz kılabiliyorum ne kuran dinliyebiliyorum tek başıma iken çok korkuyorum sanki gözümün önüne bisey geliyor o an korkmaya başlıyorum bir türlü atlatamıyorum bu korkuyu psikolojim iyice bozuldu sanki her dakika ölecekmişim gibi hissediyorum 😭😭😭
isilersu Yasinimm Bende oyleyim ve asla yenemiyorum bunu canim… Kocam evden cikinca sabahlari artik uyamiyorum gozum kapaliken bile sanki birsey var arkamda ve onumde asla uyamiyorum ama oyle birsey yoo sadece kendimiz yapiyoruz bunu…
HavvaMerve Yasinimm Bende ilk evlendiğim de sen gibiydim hatta daha kötüydüm eşimde askeri personel di bir gitti mi 3 ay gelmezdi 🤦🏻♀️😐 gündüzleri uyur geceleri otururdum sonra bir dua işe atlattım sürekli açıp dinlerdim hergün ama çok şükür geçti o günlerim bundan 7 yıl önce ☺️Şimdi
Yldzz97 Yasinimm Kızlar size vesvese geliyor anladığım kadarıyla evinizde temizlik yaparken vs baska bişey yaparken TV den bakara suresini açın sesini açın bitene kadar evinizin içinde okunsun haftada bir mutlaka yapın evlendigim ilk sıralar bende öyleydim eşimde görevlere gidiyordu ama namazımı hiç birakmadim Kur’an da okuyorum sürekli ve bakara suresiyle aştım bu durumu en son 40 gün yalnız kaldığım oldu evde siz düşünün 💙
bademsekeri42 Yasinimm bende ilk evlendiğimde eşim işe gidince yatamazdım korkudan gözümü kapatamazdım … Zamanla aştım bunu bilmiyorum nasıl oldu ama yalnız kala kala alıştım galiba şimdi eşim şehir dışına gitse kendim kalabilirim bazen mesai yapıp gece 11-12 ye kadar gelmiyo çok şükür aklıma hiç bişey gelmiyo
Naz_01 isilersu psikolojik mi bilmem ama üzerinizde büyü veya nazar da olabilir .üzerinize bi okutun derim ben
Zeynep_emlik HavvaMerve ahh ahh aynı durumu bende yaşıyorum şanslıyım ki ailem yanımda ama yinede eşim olmayınca herşey buruk😏
HavvaMerve Yasinimm Hatta şöyle söyleyim kızım da geceleri uyuyamıyordu sürekli ağlıyordu böcekler yok kötü adamlar yok şöyle böyle diye kızımda da çok etkisi oldu çok şükür 🤲🏼 YouTube da bağlantı paylaşmayı bilmiyorum ama buraya yazıyım bulursunuz inşallah Fatih balan tüm iblis ve cinleri bedenden ve evden çıkaran çok tesirli dua . Böyle videonun ekranı siyah Arapça beyaz Muhammed yazıyor inşallah bulursun ve etkisini de görürsün canım ☺️
Cicikus1 Eşim işe gidince ben de uyuyamam bazen ama çözümünü buldum, bakara suresini açıyorum bi bakmışım dalmışım uykuya. Tavsiye ederim kesinlikle. Ve de abdestli gezmek çok önemli. Insan kendini her şeyden emin hissediyor.
HavvaMerve Zeynep_emlik Maalesef yine çok şükür eskisi gibi uzun süre ayrı kalmıyoruz zamanla ona da alıştım tek duam sag salim gelsin görevlerden de insan herşeye alışıyor 😐 Allah yardımcımız olsun inşallah
Zeynep_03 @Yasinimm cnm bende bu hamilelik süresinde çok piskoloji altüst oldu ölüm korkusu hastalanma korkusu internetten hastalık araştırıyorum en ufak Bi belirtyi abartıyorum kızlarım uyanmadan kendim uyanamıyorum yalnızlıktan korkuyorum ama gecen sene eşim iş için 4 ay evde değildi şehir dışında çalıştı tek başıma kaldım ama şimdi düşündüm kenndi kendime ölümm Allahtan bizim ecelimiz ne zman geldiyse ölüm nedenimizde o olcak korkmuyorum artık cnmm sürekli bakara suresini aç evinde dinle inşirah suresini dinleyebilirsin cnmm psikologlar falan konuşuyor anlatıyor youtupta onları dinle korkuyu yenmek için olan duaları oku cnm 💮
Yasinimm Zeynep_03 Allah imanlı ölüm nasip etsin ya doğumda ölürsem diye aman yarabbim kafayı yedim iyice 🤦♀️😪
bademsekeri42 Yasinimm Çokca nas ve felak okurdum ayetel kürsi aklıma hangi dua gelirse özellikle nas ve felak okudugum zaman Rabbimin beni korudugunu her hangi bişey bana zarar veremeyeceğini düşündüm hep . Herkesten ve herşeyden büyük Allah var sende oku canım sürekli ve manalarını araştır için daha çok rahatlayacak emin ol
Rumeysagnc Yasinimm ben ilk evlendiğimde böyleydim eşim gittikten sonra kabuslar görürdüm ağlayarak uyanırdım hatta kaç defa gözümün önüne nesneler geldi suretler geldi çok travmatik şeyler yaşadım çpk şükür atlattım. İnş sende atlatırsın cnm çocuk olunca değişiyor insna