Sadu44 Minnakhamis herşeyden önce bol su, incir, tahin helvası, dut kurusu hergün bunlardan mutlaka tüketin sağlık sıkıntınız yoksa ben bunları yedikçe arttıgını farkettim bol sütünüz olsun bebişler doysun inşallah🥰
Animes Minnakhamis gerçekten zorlu geçirmişsin canım hamileliğini🙏 inşallah sağlıkla bebeklerine tez zamanda kavuşursun 😘
Minnakhamis Animes aslında çok rahat geçti çok şükür ama işte doktorun ilgisizliğiyle böyle oldum 🥴 inşallah canım 🤲🏻♥️
Kumi Minnakhamis canım en mantıklısı su içmen ve bebelere dokunman ama böle bir imkanımda yok dıyorsun.ozaman arkadasında dedıgı gıbı onları dusun sev fotoları cekılebılıyormu ? Onalara bak.
Mervee26 Minnakhamis canım ilk günler benim de sütüm az geldi bebeğime yetmedi. Bestlak damla kullandım doktorumun tavsiyesiyle. Günde 3 kere bir bardak suya 15′er damla
Mervee26 Mervee26 bir de sıcak duş çok iyi geliyor. Günde 5 kere göğüslerime sıcak su tutarak 10-15er dakika duşa girdim. Her zaman değil yani 😂 sütüm durduğu yerde akmaya başlıyordu duşa girdikçe. Çok şükür sütüm şimdi yetiyor bebeğime 😊
Baobap Minnakhamis süt yapan herhangi bir besin yok. Bilimsel olarak kanıtlanmış hiç bir şey yok. Süt olayı sizin psikolojinizle ilgili. Rahat olursanız sütünüz gelir. Şu an zaten azıcık kolostrum gelmesi yeterli. Bol su için, temiz beslenin. Kafanız rahat olsun.
Medis07 Msde_srds neden 27+4 doğdu benimde erken doğum riskim var şuan çok korkuyorum 1400 grm 31+4 günlük 10 gün içimde alacağını söyledi gelişim geriliğinden
Msde_srds Medis07 suyu fazlaydı bebeğimin biraz daha anne karnında kalsa boğulma ve kalp durma riski vardı çok şükür erkende olsa doğdu diyoruz belki biraz daha kalsa bu 2 risk faktöründen biri de olabilirdi Allah korudu bebeğimi bunda da vardır bi hayır dedik ne yapalım şimdi küvezde önce Allah’a emanet sonra da doktorlara 🙇♀️ / Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🙇♀️
Medis07 Msde_srds amin inşallah allah hepimizin yardımcı olsun sağlıklı olsunlar yeter size de çok geçmiş olsun inanıyorum bebeklerimizi allahım bize bağışlıycak🙏
umutttttt Minnakhamis canım ben hiç doğum yapmadım ama annemden yengelerimden biliyorum doğumdan sonra duşa girip göğüslerine sıcak su uygula
Minnakhamis Msde_srds niye öyle ayrı şehirlerdesiniz canım 😟 Bende ilçedeyim merkeze 2 saat uzaklıkta zaten yakın olsam bile göstermiyorlar 😢 sadece doğduklarında 2 saniye görebildik 😢 doğru diyorsun
Msde_srds Minnakhamis biz ispartanın yalvaç ilçesinde yaşıyoruz doğumu akşehirde özel hastanede yaptım imkanlar sınırlı ve bebeğimde küçük olduğu için bebeğimi konya selçuklu üniversitesi tıp fakültesine gönderdiler aynı gün fakültenin imkanları ve bakımı daha iyi dediler bizde kabul ettik o yüzden çok şükür çok ilgileniyorlar doktorları ve hemşireleri sabredeceğiz ne yapalım bebeğimiz iyi olsun sağlıklı olsun yollar önemli değil
Senemunlu Minnakhamis Arifoglun anne cayi Bol su Bol ayran Ve her saat sag 5 gun sonrs aksin sutler :) 5 gundende erken olur. Ama yemene icmene cok dikkat etmen gerek . Ve uyu mutlaja dinlen
Ecaglaagt Minnakhamis ısırgan çayı çok iyi geliyor diye duymuştum eşim de bilir kayınvalideme özellikle söyleyip kurutmasını istemiş bizim buralarda çok içirirler bi deneyin isterseniz bi zararı olmaz umarım faydası olur