Animes Merhaba anneler, kısmetse bebeğim eylülde doğacak. Yenidoğan için yatak örtü, yorgan, çarşaf vs takımlarını nereden aldınız? Bir diğer sorum da banyo küveti için. En kullanışlı olan nedir bebeği yıkarken ?
metehaninannesiii Animes banyo kuvvetini biz bimden aldık yanında filesiyle birlikte yorgan çarşaf yastık da yatağın ve yorganin ölçümüne göre annem ve kayinvalidem alıp diktirmis
Portakalgeliyor Animes küvet takımını a101 den almıştım filesiz . Nev. Takımı kendim kumaş ile diktim ektra bimden nevresim yorgan yastık aldım . Açıkcası bebekler ne ystıkta nede yorganda yatıyor canım ama alıyoruz işte :)
Annesininkuzusu01 Animes Nevresim Chakra ve Karaca Home, Yatak YataşCottony, Yastık Yataş Milky, Yorgan Bellona Bebek Yün. Küveti e bebekten giderli olandan aldım.
BurcuLice Animes ben yorganı ve yastığını bimden aldım nevresim takımını annemin perdecisine diktirttim bir tanede hazır aldık herhangibir mağazadan
Animes Portakalgeliyor ben malesef ki yurt dışında yaşadığım için bim-A101 indirimlerini takip edemiyorum😔 ama eşim Türkiyeye gelecek ona aldıracağım bazı şeyleri. O kadar haklısın ki yenidoğan bebek yastık yorganda uyur mu? Ilk dönemde çok elzem mi? Ben de kararsız kaldım 🙈
Taze_gebe Animes reflü yatağı alacağım ben bi kaç çarşaf vs aldım ama nevresim takımı da alacağım bi kaç marka yaz bebeği olacağı için belki sık yıkanır diye 🐣
Susam1 Animes bimden aldım küveti kovayı falan.. Nevresimide almak yerine kumaşları ben seçtim kayınvalidem yatırdı terzide çok güzel oldu 💕
344458ilayda https://ty.gl/g7xbqei8 Bebek küvetini kaldırıp boşaltmak çok zor oluyor böyle bir aparat aldım yaz bebeği olacak zaten üşümez kullanışlı olur 👍🏻
Sevi36610 Animes babyjem katlanabilir banyo küvetine bakıyorum ben.yer kaplamasın derseniz ona bakabilirsiniz.
Mandalina91 Sevi36610 iyi ki almışım diyorum gelir gelmez kaldırdım dolabımın arkasına, zaten bir sürü eşyası olmaya başlayacak en azından küvet ortalıkta durmaz. Ve ayrıca çok kaliteli ve şık