aylul0 Kızlar alıp memnun kaldığınız, önerebileceğiniz model var mı? Max 2bin TL verebilirim, çok fazla vermek de istemiyorum.
MomHero2 aylul0 kullandığım baby care Titan travel sistem bebek arabası. çok memnumun severek aldım kullanıyorum. 3 sene önce aldım piyasa 1500 dü ben 1000 TL’ye almıştım https://resimyukle.io/r/NqV4hTUKke
aylul0 MomHero2 @Nil__k ağırlık olarak falan nasıl? Tek başıma dışarı çıkarken zorlanır mıyım mesela?
MomHero2 aylul0 hayır çok hafif kendim indirir kaldırırım katlayıp kaldırması da çok kolay ve zahmetsiz
Nil__k aylul0 henüz kullanmaya başlamadık bizde geldi kurduk inceledik ama öyle aşırı bi ağırlığı yok gibi.bir tek araba bagajına sığmama durumu var ama tekerleri çok kolay çıkıyor o da öyle halledilir.
Nil__k Trendyoldan geçen hafta aldım bi bakın isterseniz peşin fiyatı baya uygun biz taksitle 1400e aldık baby care titan safe diye geçiyor.
FerahBS Daha önce ben de bir konu açmıştım bebek arabası sorunsalı diye ve deneyimli bir çok anne travel sistem için pişmanlık demişti. Bende baya düşündükten sonra kesin olarak vazgeçtim, isterseniz bir daha etraflıca düşünün