_molly Merhaba sevgılı gebeler et tavuk balık tuketımınız nasıl ? Ben etcıl bırısı hıcbır zaman olmadım daha cok vejeteryan beslenen bırıyım avakado peynır cevız sut baklagıl sebze hıc eksık etmem degerlerımde gayet guzel ama beyaz et kırmızı et olsun nerdeyse yıyemıyorum bıle..
ogrencianne35 _molly bende 32. haftadayım toplasan 6 kere balık yedim kırmızı et hiç yemedim tavuk 2 kere yedim 😂 köfte de 3 kere yedim hep sebze ve baklagil tükettim minnos gayet iyi şükür
Derya _molly al benden de o kadar bir insan hiç mi sevemez 🥴 kırk yılın başı zar zor balık yerdim ramazanda o da olmuyor et bakımından hiç iyi beslendiğimiz söylenemez😒
Sermec27 _molly haftada 1 2 kez somon yirorum her gün haşlama et yiyordum 10 gün kadar ara verdim ete yine devam edeceğim ama 30+1 olduk 🥰
_molly ogrencianne35 ya dr bence fazla abartıyor bır cok aıle sureklı bunları tuketemeyen et urunlerını ama cocukların beyın gelısımındede hıcbır kotuye gıden yok yanı ben bebekıgımden berı yıyemem mesela sevmemek vıcdan can ıstememesı hayatımda toplasanız 10 kez et yememısıdır kı aılem etcıldır
Fatma_tprk ogrencianne35 bnde balıktan tiskiniyorum hsmilelikte basladi bnde 6.7 kere yimistirim 30 hastalığım bebeginizin kilosu nsl acaba
Kestanesekeri Hiçbirini yemiyorum sağlıksız ne varsa onu yiyorum hamur işi karbonhidrat reçel.Çünkü yiyemiyorum içim almıyor kokusu bile rahatsz ediyor
ogrencianne35 _molly hiç bir şey olmaz benim eşimin bi akrabası hamileliği boyunca sigara içti ve kilo almamak için az yedi gebeliği boyunca 7 kilo aldı sadece ben daha 32 haftada 13 kilo aldım 😂😂 yani o da zayıf gebe kaldı bende zayiftim gebe kaldigim zaman 😂 ama noldu maşallah çocuk 1 yaşını geçti öyle sevimli öyle güzel ki maşallah emzirmedi bile çocuğu 😂😂 ama çocuk gayette sağlıklı
_molly Derya bence cok abartılıyor et olayı kı etın verdıgı proteın sebzemızde zeytınımızde baklagılımızdede var yanı veganlar napsın en azından sut urunlerını cok severek tuketıyorum ama ınsanlardakı bu et baskısı sevmıyorum dıyınce kufur eder gıbıde sasırıyolar🤣
Derya _molly evet ya hatta azar bile yiyorum sen hamilesin yemen gerekiyor diye 😂 oğlum vejeteryan olursa hiç şaşırmam ama bu benim elimde olan bir şey değil malesef içim almıyor 🤔 onun dışında kalan sevmediğim sebzeleri bile yemeğe çalışıyorum bir yerdeki eksiği başka yerle kapatmak için umarım işe yarıyordur 🙏
Lulemom Valla bende hergün et yesem sıkılmam 😄 bende araya sebze sıkıştırmaya çalışıyorum. Hiç sebze seven biri olamadım 🤦🏼♀️
_molly Derya ınanım tamamen damak zevkı benım aılem cok etcıl bır aıle olmasına ragmen ben ne zaman kendı catalımı kasıgımı kendım tutmaya basladım bebekken hıcbır kuvvet agzıma et urunu sokamadı 🤣bebeklıgımden berı boyle kı hıc vegan veya vejeteryan bır aılem yok sadece ben
Dua35 _molly merhaba ,bende etçil değilim yemeklerde kıyma yiyorum o kadar ,toplasan 4 kez balık yedim hamileliğimin başından beri yumurtayı bile yeni yemeye başladım midem almıyordu ,ama meyve ve sebze çok tüketiyorum 29 haftalığız çok şükür iyi gidiyor
_molly Dua35 yumurtayı bende sadece omlet olarak tuketebılıyorum haslama veya cırpma yıyemem hep oyleydı benım sanırım hayvansal gıdalara karsı bı tıksınmem var kucuklugumden berı sadece sut urunlerınden tıksınmıyorum
Deletedmom23234 _molly Balık yiyemedim ya 😔 çokta sevmeme rağmen bir türlü fırsat bulupta alamadım. Fakat et ve tavuğu 2 günde bir yiyorum 😊 peyniri de her kahvaltıda asla eksik etmezdim fakat aşırı mide yanması yapıyor. Yerine süt ve süzme yoğurt tercih ediyorum. Sabahları ise süt ve gevrek ve kaşar peyniri yiyorum bebeğin kilo alması için 🤭
Portakalgeliyor _molly Ayda 1-2 tavuk 1 kere yada 2 kere köfte 1 kere de balık haftaya bölüyorum işte 😏
egesmom _molly haftada 3 kere balık yiyorum 😬 kırmızı et çok sevmiyorum haftada bir bazen geri kalan günler sebze bakliyat ağırlıklı
MomHero2 _molly tavuk tüketemiyorum hamileliklerimde. Kırmızı eti çok yerim her şekilde balığı ise iki haftada bir anca yiyebiliyorum elime geçse her gün yerim ama yapması beni zorluyor
zeytinkiz _molly yaaaa resmen hamile olmadan önce haftada 1 senelerdir balık yerdik hamile kaldım resmen 20 hafta da 10 kere yiyemedim. Ayda 2-3 gun tavuk yiyiyorum kırmızı et hiç yok neredeyse 🙄 valla hamilelikden önce daha düzenli tüketiyordum anlamadım sebepsiz sebze ve meyveye düştüm zaten normalde de et aramadım da suan hiç yok şimdide yaz gelıo zaten yine sebze meyve devam olacak sanırım 😒🤭
tosbiginannesii Haftada illaki 2 kez et tavuk tüketmeye çalışıyorum balık bende hiç yiyemem fakat doktorum en azından ton balığı ye dediği için ara öğünlerde akşam yemeğinde sebze olduğunda salata yapıp tuketiyorum
Melike _molly 14 haftalığım, her hafta balık yemeye başladım 3 kere yedim devam ediyorum yemeye, kırmızı et ve tavuktan tiksindim🥺 tavuk asla yiyemiyorum ama kırmızı et biraz biraz yemeye başladım. Yemek çok seçen biriyim sulu yemekte öyle çok fazla yiyemiyorum ama yemeye çalışıyorumm🤷🏻♀️😣