irorkay Kızlar 25 haftalığım bu 2 gündür öyle çok uykum geliyor ki ve halsizim böyle. Ekstra yorgun hissediyorum kendimi. Sizde de oluyor mu bu aralar
Burcinn1703 irorkay resmen beni anlatmışsınız sürekli uykusuzluktan gözlerim yanıyor sürekli yorgun hissediyorum ve uykum hiç yetmiyor
HavvaMerve irorkay Sadece yemekten sonra bir halsizlik çöküyor halbuki geceleri de uyuyamıyorum ama o halde bile uykum yok 🤦🏻♀️
irorkay -Cansu- aynen bende de bu ara başladı böyle bir şey öncesinde yoktu 🤷♀️ @buiyimi HavvaMerve aynen aynen. Bu haftalarda başladı bende de özellikle… Burcinn1703 aynen bu aralar böyleyim 🤷♀️ @Mom8899 ben de öyleydim :( ama bu zamanlarda hep böyle bir yorgunluk var üzerimde 🤷♀️
Gamzeakd irorkay 27 haftalığım başımı yastığa koyduğumgibi dalıyorum kırk kere kalkıyorum ama bende hep yprgunum bel ağrısı sırt ağrısı 🙈
-Cansu- irorkay canım bizde 24+5 haftalığız hamileliğin ilk başlarında hep halsizlik uyku olur derlerdi ama bende ilk aylar değil de bu ay bi ağırlık çöktü özellikle gündüz uyku isteği çok fazla oluyor yoğun hissediyorum kendimi
Mom8899 irorkay Bugün 25 haftalık olduk, ben de 22.ci haftama kadar halsizdim hiçbir şey yapmak istemiyordum. Şükür ki düzeldim iyi hissediyorum artık, herkesin hamileliği farklı geçiyor ☺️
Suheyla06 irorkay 25 olduk bu gün bende öyleyim hep yatasın var iştahım azaldı midem bulanıyor sürekli 🥺
Humanur2021 irorkay 24+4olduk valla sabah 11 12 den aşağı kalkmam ama yinede bütün gün yatmak istiyorum yataktan çıkmak zoruma gidiyor 😂🤦♀️