Rmys11 Tecrübeli annelerden fikir istiyorum travel kaç yaşa kadar kullanılıyor baston kaç yaştan itibaren kullanılıyor sizce hangisinden almak lazım birde çocuk yeni doğduğunda bebek arabasına ihtiyacım olucakmı kendi arabamız var
miniginannesi9 Rmys11 ben de surda bekliyim, daha bugün araştırmaya başladım. Dahaca travel ne, baston ne onu bile bilmiyorum🙈
idiloska Chicco’nun 3,5 kiloluk bir arabası var sanırım ondan alacağım, tek elle açılıp kapanıyor, kullanımı kolay diyorlar. 9-10 kiloluk arabayı tek başıma açıp kapatmam zor olur her dakika yanımda biri olmaz diye taşıması kolay bir şey alacağım.
HTbebek idiloska evet dediğiniz doğru ama araba çok hafif olduğu için çantanızı asmanıza bile olanak yok lite way cok kullanışlı bir model aslinda ama araba daha ağır tabi ve taşıması biraz zor benim kı yarın gelecek inşallah ben bu sebepler den iyice araştırdım ve chicco trolley me bebek arabasını aldık herkese araştırmasını tavsiye ederim kabin boy olabilen bi model ve çekçek kısmı var rahatlıkla bebegi koymadinizda sürükleyebilirsiniz doğumdan itibaren kullanabiliyor puset takilmiyor tabi lite way modele takılabiliyor trolley me cok duyulan bi model değil anladığım kadarıyla ben tavsiye ederim henüz gelmedi kullanmadım tabi ama mağaza da gördüm internette araştırdım ve en büyük artısı diğer modellere göre bebegi görebilmek için filesi olması diğer modeller de bu yok..