Prensenssultan Maşallah neredeyse herkesin erkek ama benim kızım geliyor çok şükür Allahima binlerce kez şükürler olsun 🤲❤ Allah olmayan isteyipte kabul olmayan herkese nasip eylesin inşallah ❤❤
nilarya hiraselesra banada 12 de erkek dedı doktorum ,bugün 16+2 de kızım olacağını öğrendim ben hep kız hıssedıyordum öyle de oldu çok şükür
hiraselesra nilarya bende hep erkek hissettim tatlim bakalim hayirlisi benim ilk bebegim kızdı simdi 3 yaşında kizim insallah buda gönlümden gecen olur
Bebekhemsiresi-1 Seldamm ben de 14.haftada bir umutla gittim aynı şeyi söyledi doktorum, söylemedi net olmaz diye. Ertesi gün başka doktora gittim o da aynısını söyleyince ikna oldum. 16+2 bugün. Bu hafta içi bir daha giderim söylesin artık 😞😅
Bebebebe hiraselesra kızım oluyo bi oğlum vardı aşırı heyecanlıyım rabbim tamamına erdirsin inşallah . allah olmayanlara versin .
hiraselesra Bebebebe amin güzelim benimde 1 prensesim var insallah hizimde kalbimize gore olur oglumuz olur 12 haftalık ikrn erkek dendi ama doktora gitmek bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum 😏 https://resimyukle.link/i/hHtsh anliyo musun guzelim
Bebebebe hiraselesra canım ben hiç anlamıyorum ama @Gulsen4224 bakabilir benimkini doğru tahmin etti .