Aleynaa1 Meraba hanımlar salı günü kan verdim 350 çıktı hcg . Şuan takvime göre 4+4 görünüyorum pazartesi tekrar kan vericem. Fakat bi konuda fikrinizi merak ediyorum oruç tutuyorum ama araştırdığım kadarıyla ilk 3 ay bebeğin gelişimi açısından tutulmaması önerilmiyor.bende henüz kadın doğum a gitmediğim için bi doktora soramadım. Siz tutuyor musunuz yada ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz ❤️
Denizyildizii Aleynaa1 düşük riskiniz var mı yokmu? kan değerleriniz iyimi ? Burda bunları bilemeyeceğimiz için kimse tut yada tutma diyemez bence. Hoş bilsekte buna biz karar veremeyiz hassas bi konu
Gglhtrk Aleynaa1 Böyle hassas bir konuda burada söylenenlere göre mi hareket edeceksiniz?Yapmayın lütfen,hemen bir randevu alın, ayrıca evet önerilmiyor doktorlar önermiyor ,kazası da var ne aceleniz var
Nihal42- Aleynaa1 buna en doğru doktorunuz karar verebilir. Ben tutuyorum 18 haftalığım ve oruç beni zorlamıyor ama herkes aynı durumda olamayabilir
senaagc Aleynaa1 ben 8 haftalığım ve tutamıyorum sonrasında borc olarak tutucam insallah, bünyenize ve durumunuza baglı 3 ay genellikle tutmayın diyolar
meraklianne1 ratatosk son 60 günüm var doktorum tut dedi 😳😳 kişiye ve bebeğe göre değişir en iyisi doktora danışmak
ratatosk meraklianne1 evet ben de o yüzden dr a gitmeden riske atmayın genelde önerilmiyor dedim istinasnalar olabilir tabiiki bunu biz bilemeyiz dr u bilir
meraklianne1 ratatosk son 3 ay demişsiniz ya ona istinaden yazdım ilk 3 ay da bebek anneden beslenmiyor diyolar 😐😐 benim arkadaşım da 7 haftalık oda tutuyo mesela🙄🙄😬
ratatosk meraklianne1 ilk 3 ayda da önerilmez genelde google a bile yazsanız bi çok dr un yazısında bulabilirsiniz bu bilgiyi bebek anneden beslenmiyor değil annenin depolarından besleniyor ve depolar yetersizse düzgün beslenmeden ve vitamin takviyesi olmadan da depolar çabuk boşalır. Genel olan bilgiler bu yönde ama anne ve dr un bileceği iş dr değerlere bakar gebelik gidişatına bakar bebeğin durumuna bakar ve ona göre karar verir. Yani burda kimse kimseyi tut veya tutma diye yönlendirmemeli dr a yönlendirmeli.
meraklianne1 ratatosk yok ben zaten yönlendirmedim sadece söylediğinizin doğruluğunun tartışılır olduğunu belirttim ayrıca bide birşey daha ekleyeyim internette yazan her bilgi doğru değil herkes haftası ne olursa olsun kendi doktoruyla görüşüp karar vermeli🙏🏻 Yani ilk 3 ay son 3 ay diye ayırt etmenizi doğru bulmadım hepsi bu aslında
ratatosk meraklianne1 İnternette kadınlar sitesinden yapmıyorum araştırmamı merak etmeyin hangi konuya nereden bakacağımı bilecek ve dr uma danışacak kadar bilinçliyim. Sonuç olarak aynı şeyi söylüyoruz bu tamamen kişinin takipli olduğu dr unun bileceği ve yönlendireceği bir konu 🎈