Seyma2861 Merhabalar, 1 ay önce 36.haftada vajinal doğum yaptım. Tazecik bir anneyim. ben burdan cok faydalandım. Burdan ayrılmadan önce sorunuz varsa yanıtlamak ufak bir fayda sağlamak isterim ❤️Hepinize kolay su gibi doğumlar nasip olsun inşallah 🙏
Seyma2861 Yeppudaa canım ilk doğum. Benim suyum geldi pazar gecesi sancım hiç yoktu. Salı günü suni verdiler sabah öğlene doğurdum
Buket08 Seyma2861 Allah analı babalı büyütsün öncelikle 🙂 peki tuvalet ihtiyacı olduğu zaman dikişler de çok sızlama yanma oluyor mu acaba?
Nurayan Seyma2861 Öncelikle canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻💕 Vajinal doğum yapınca hastane de yatırılıyor mu bir gün 💁♀️
Seyma2861 Nurayan teşekkür ederime. Sizede su gibi kolay bi doğum olsun inşallah. evet bir gece kalınıyor Nurayan
Susam1 Seyma2861 bende 37.haftaya girdim aslında başıma ne gelecek bilemediğim için korkum yok hiç normal doğum pozisyonunda çocuk bütün ihtimalle normal olacak kontrole gitcem pts.. Şimdi çocuk çıktıktan sonra gerçekten bütün acı bitiyor mu bide nasıl bir acı oluyor tarifi var mı 😁
Seyma2861 Susam1 bitiyor o ordan kayıyor cıkıyor sende yeniden doğuyorsun inan. Acı adet ağrısı ya şiddetli adet ağrısı. Allahım su gibi doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
Sidal Seyma2861 Allah analı babalı büyütsün canımm. Kaç kilo dogum yaptınız acaba benim bebeğim çok iri fakat dün çatı muanesi oldum doktorum çatın uygun normal olur sonuna kadar normale gidelim dedi ama korkuyorum ben
Seyma2861 Sidal benimki 36.haftada geldi. Doktora göre 40,41 i bulur demişti. 2840 doğdu. Ultrason hesaplamaları yanıltabilir , imkan varsa anne bebek sağlığı için normal doğum tabiki
Seyma2861 Songultugraaa gazlı hiçbirşey yemiyorum sığuk yemiyorum. Yinede gaZlı evet kolayda çıkaramıyor Gazını
Seyma2861 Prenses21 en cok bundan korkuyordum inan iğne yapıyorlar hiççç birşey anlamıyorsun dikilirkende kederlense zaten bebek çıktıktan sonra avare oluyorsun ☺️
Seyma2861 Mandalina91 cok hareketli bi hamilelik geçirdim yürüyüş yaptım yerleri hep elimle silerdim öyle devam ettim.kegel egzersizi yapıyordum aklıma geldikçe.ayrıca doğurana kadar kustum ben son haftalar tansiyon şeker protein kaçağı gebelik zehirlenmesi başlamıştı. benim önce suyum geldi sancımda hiç yoktu açılma suni sancıyla oldu yani işe yaradı diyemem şu durumda 😊