Elomiy Oykum_06 valla sürmedim heralde 😂 evet gül,çilek, ciğer gibi şeyler hep bunlarda söylüyorlar ben sadece güle inanıyorum bilmiyorum be kadar dogru digerleri
Aframmm Kızımda yaz ayında portakal istemişti canım aklımdan çıkmıyordu neyse buldular yedim yedim sonra da kustum 😂😂😂 şimdi ki gebeliğimde yeşil zeytin aşerdim ve karpuz istiyor canım burnuma kokusu bile geliyo 😂
Alinaveannesi Oykum_06 bende baya tükettim ama şuan hep yediğim tatlı pasta magnolya ve çocuğun cinsiyeti kız , birde ye tatlıyı doğur hakkıyı derler, alakası bile yokmuş 😂😂😂
Deryaadem Alinaveannesi evt gerçekten tam tersi oluyor kızımda en baştan beri yediğim tatlının haddi hesabı yoktu şimdi erkek bekliyoruz en başından beri turşu limon ekşi olan herşeyi seve seve yiyorum portakal yer gibi limon kemiriyorumm😆😆
dilsinati Oykum_06 BULGUR OLAN HERSEYE BASKA BISEY CANIM ISTEMIO. BIRDE TOPRAK KOKUSU VE BETONU ÇİĞNEMEK İSTIYORUM
BeyzaOzmn dilsinati demiriniz ve bir kaç değeriniz düşük olabilir doktorunuzdan tahlil isteyin, bir yerde okumuştum
Alinaveannesi Deryaadem Deryaadem allah sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah 🥰