Miyyu Şeftali 😁 reklamlarda görüp eşimin başının etini yemiştim mevsimi olmadığı için meyveli yoğurt olarak alıp gelmişti ☹️ Birde ben hiç eşki yemem limonu soyup soyup limon yiyordum şimdilerde gayet sakinim 😁🌸
ATC Sumeyye15_3 kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktor 12+5 de demişti yanılma olabiliyor dedi şuan 15+3 daha bilmiyoruz 21.hafta da ayrıntılı ultrason da görücez artık 18 de çağırdı doktor ama virüs açısından çok gitmiyorum hastaneye o yüzden 21 i bekliycem 😂
Mrvyldrm1 Busrasener43 bunların yanında bir de küflü peynire müptela olmuştum çocuğum kültür karmaşası yaşadı resmen 😄
Elomiy Oykum_06 valla sürmedim heralde 😂 evet gül,çilek, ciğer gibi şeyler hep bunlarda söylüyorlar ben sadece güle inanıyorum bilmiyorum be kadar dogru digerleri
ormenayse nefizemoustafa üzümün bence bi yani cok guzel birşey bir yanı kötü bazen canin öyle birşey ister ki bulanıyorsun bile 😂😂
nefizemoustafa ormenayse Yani şasiyorum gerçekten çünkü hamile değilken sanki hamile misim gibii canim deyisik şeyler cekiyorduu 😂😂😂🥰
ormenayse Elftrn1713 karpuzu nerdeyse 2 ay önce aserdim onu bulup yedim ama şeftali suyu bile kesmedi beni kokusu kabuğu ne bilim canım çok cekti