Elftrn1713 ormenayse karpuz var artık BİM’e bile geliyor. Bende şeftaliye aşermiştim meyve suyunu aldım. Biraz da olsa isteğimi körertti
ormenayse Elftrn1713 karpuzu nerdeyse 2 ay önce aserdim onu bulup yedim ama şeftali suyu bile kesmedi beni kokusu kabuğu ne bilim canım çok cekti
MEAsya Momandmom intgramda hamilemeyveleri diye bir sayfa var kiraz var orda cnm bak istersen ben erik almıştım ordan
MEAsya Asyaasss intgramda hamilemeyveleri diye bı sayfa var bende erik asermistim eşim ordan sipariş verdi cnm
Semaonur23 İlk Erzurum gögermiş peynir 2 cisi de karpuz agladım ikisi için resmn 😅😅 ama hepsini yedim doyasıya 😍
Lavinyaaaa Oykum_06 Hamile bile olduğumu henüz öğrenmemişken aşırı derecede cnm Greyfurt çekmişti ilk hemde şöyle tuza banıp banıp yemelik 😋😂 ablama söyleyince kesin hamilesin test yap demişti ve daha adetime varken pozitif olduğunu o şekilde öğrenmiştim 😂
mcansu Ayran. 😅 😅 Daha hamile olduğumu bilmiyordum 5 haftalıktım ve yolculuk ediyorduk. Ayran diye ağlayacaktım neredeyse. 😅
Kivircikk Oykum_06 ilk nektarı aserdim ve hala hiç bı yerde bulamadık 🤔 sonra çiğ köfte onu da her gece yiyorum 🤣
osm Oykum_06 şeftali o dönem bulamamıştım 1 aydan az uzun zaman önceydi. şimdilerde çıktı evde her gün muhakkak bulunuyor 3-4 tane yiyorum